J. Sedlák 31. (p.)
P. Lácha 92.
3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

4.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka vybojovala remízu až v nastavení


Branky


31. J. Sedlák (p.) , 92. P. Lácha - 15. L. Schmied , 20. O. Franc
0

I přes brzy obdržené branky se AFK LoKo Chomutov dokázalo sebrat a nakonec doma se štěstím vykřesat dva body. O jejich výhře nad Střekovem se rozhodlo až v pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby domácích nahrály Střekovu

Domácí měli i přes větší aktivitu nepodařený vstup do utkání. Byli to hosté, kteří jako první rozvlnili brankovou síť. Po chybě se v 15.minutě do brejku dostal Střekov, Lukáš Schmied šel sám na brankáře Plochého a nemýlil se - 0:1. O pět minut později přišla druhá branka hostů. Po přímém kopu se míč odrazil od zdi k Francovi a ten už měl snadný úkol - 0:2. Střekov se po úvodních dvou brankách stáhl a zaměřil se na defenzivní činnost. I přesto se Lokotce do konce první půle podařilo snížit. Z docela přísně nařízené penalty se trefil Jan Sedlák. I přes šance Chomutova i Střekova diváci další branku v první pětačtyřicetiminutovce již neviděli.

Vyrovnání až v nastavení

V druhém poločase to byla doslova hra na jednu bránu. Střekov zalezl do vápna a spíše odkopával balóny. Přesto Lokotka nebyla schopná využít své převahy. Byla střelecky málo produktivní a srovnat se jí podařilo se štěstím až v samotném nastavení. V 92.minutě se po centru trefil Patrik Lácha. Remíza byla pro domácí minimálně zasloužená, ale pokud by LoKo Chomutov vyhrálo, nikdo by nemohl za snahu a bojovnost nic namítat. Chybělo jen lepší zakončení. V penaltách domácí nakonec zvítězili 4:1. 



Ohlasy k zápasu


AFK LoKo Chomutov
Petr Tichý (hráč AFK LoKo Chomutov): Zbytečně jsme na začátku zápasu dostali dvě branky po zbytečných chybách. Pak jsme celý zápas měli převahu, byli jsme lepším mužstvem, ale Střekov se stáhl do vápna a podřídil taktiku tomu, aby si odvezl tři body. Nám se se štěstím podařilo v nastavení vyrovnat a nakonec zvítězit v penaltách.




Sestavy


AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - P. Heier [-] , J. Černý [-] , M. Žďánský [-] (67. V. Mráček [-] ) , D. Dolejší [-] - J. Chmelan [-] (27. P. Tichý [-] ) , P. Kadlec [-] (56. J. Andrš [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Slowik [-] - Š. Hájek [-] , P. Lácha [-]

TJ Střekov
M. Souček [-] - V. Šindelář [-] , T. Urbík [-] , O. Franc [-] , J. Tichý [-] - M. Novotný [-] , L. Schmied [-] , R. Vošahlík [-] - F. Lejček [-] , D. Řezníček [-] , V. Bednář [-] (76. P. Baláž [-] )

Místo: Loko Chomutov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zvonař Tomáš - ZUBR Jan, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.