Zkusíme uhrát druhé místo, může být postupové, věří kapitán Litoměřicka

Jeho spoluhráč David Šraga nasázel hattrick, ale hráčem předehrávaného prvního jarního kola krajského přeboru se stal Miroslav Novotný; kapitán Litoměřicka, které zakončilo podzim výhrou 3:0 nad Kadaní. 

„To, že jsem hráčem kola, je i pro mě příjmné překvapení,“ přiznává obránce, jehož Litoměřicko přezimuje na druhém místě tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte podzim?
Na to, že sezona byla plná zranění, tak celkem dobře. Jsem rád, že si i daří týmu celému, to je nejdůležitější. Z osobního hlediska můžu říct, že to byla jedna mých z povedenějších sezon.
Litoměřicko ztrácí na lídra Domoušice 10 bodů, dá se to dohnat?
Určitě se o to budeme snažit, ale myslím si, že Domoušice si to jen tak ujít nenechají. Ale určitě se budeme snažit hrát na 2. místo, ze kterého by mohla být teoretická možnost postupu. Máme informace, že i kdyby Domoušice byly první, tak by postoupit neměly, protože nemají žádnou mládež.
Čím to je, že Domoušice na podzim tak dominovaly?
Neřekl bych, že jsou něčím výjimečné, je to tým bojovníků, možná mají i štěstí, hodně to ukopou, vyhrávají o gól o dva. I my s nimi prohráli 1:2, máme jim co vracet. Neříkám, že jsou špatní, určitě si zaslouží, hrají to ve dvanácti lidech, vyhýbají se jim zranění.
Je cílem Litoměřicka postup?
Tak napůl. Chtěli bychom, ale určitě nebudeme kupovat závratné posily a utrácet závratné peníze. Když na to náš docela mladý tým bude mít, tak se tomu určitě nebudeme bránit.
Co vy? Měl byste ještě chuť zahrát si vyšší soutěž?
Asi bych chuť měl, ale jde o to, jestli na to ještě budu mít. Věk nezastavíte, přece jen je mi už 37 let.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.