2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina se štěstím vyhrála


Branky


0

Zápasu, kterému by slušela spíše remíza, vstřelil rozhodující branku Štítiny bratr trenéra Skřipova Ondřeje Čeného, Jakub Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli hosté o jednu branku

Po celý zápas se hrálo vyrovnané střetnutí s nepřesnostmi na obou stranách. Štastnější nakonec byli hosté ze Štítiny, kteří si odvezli domů tři body. Do vedení šli hosté už ve 4. minutě, když tečovaná střela Davida Baiera skončila za zády brankáře Žáka - 0:1. Domácí srovnali krok v 24. minutě, když se po dlouhém výkopu brankáře Žáka, dostal míč k Lichému, který přihrál nové skřipovské posile Horáčkovi, který se z pěti metrů nemýlil - 1:1. Do kabin šli spokojenější hosté. Domácí faulovali ve vápně hostujícího hráče, a Stoklasa v 31. minutě s přehledem proměnil pokutový kop - 1:2. 

 

Skřipov první body nevybojoval

Domácí se dočkali vyrovnání v 61. minutě, když výkop od brankáře Žáka prodloužil Josef Kubánek na Horáčka, a ten střelou podél brankáře Moslera vstřelil branku - 2:2. V 68. minutě utekl hostující záložník Stoklasa. Dokázal přihrát Jakubu Černému, a ten opět misky vah převážil na hostujcí stranu - 2:3. Domácí pak vrhli všechny své síly do útoku. Lichovník hlavou těsně minul hostující branku. Jiří Kubánek po centru netrefil sám před brankářem dobře míč. V samotném závěru sám zaváhal sám před brankářem domácí Přemysl Poltier, když nastřelil pouze hostujícího brankáře Moslera.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Ondřej Černý (Skřipov, trenér): Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro hosty.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí mužstva Štítina B): Bylo to hodně vyrovnané utkání. Hrálo se nahoru dolů. Nám hodně hořela oproti minulému zápasu obrana. Ve druhém poločasu nás domácí dostávali pod tlak. My jsme vyhráli se štěstím



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - D. Ulman [-] , J. Poltier [-] (70. O. Černý [-] ) , P. Poltier [-] - R. Lichý [-] , O. Hrbáč [-] , J. Kubánek [-] , D. Binar [-] , J. Kubánek [-] - J. Lubojacký [-] (86. R. Lichovník [-] ) , D. Horáček [-]

TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - D. Komenda [-] (70. F. Graf [-] ) , D. Vitásek [-] , D. Nardelli [-] , D. Baier [-] , J. Kunczik [-] - J. Černý [-] , J. Tietz [-] , D. Adamčík [-] (86. J. Holeš [-] ) - P. Stoklasa [-] (88. L. Lhotský [-] ) , P. Boček [-] (40. R. Adamčík [-] )

ŽK: 6. J. Poltier , 50. D. Ulman - 56. D. Adamčík .
Hráči zápasu: D. Horáček - J. Černý .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Čala Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.