2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice se vyšvihly do čela tabulky


Branky


0

V kvalitním zápase byly Služovice lepší a zaslouženě vyhrály. Výhrou poskočily na první místo, když využily zaváhání Hněvošic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice se ujaly vedení

Služovice byly po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhrály. Ve 2. minutě prodloužil Vladan Ciminga hlavou centr zleva a míč směřující do branky zachraňoval na brankové čáře hostující obránce. V 10. minutě po rohu Jiřího Míšky vystřelil Martin Kostřiba jen doprostřed branky. V 16. minutě David Vitásek vystřelil vysoko nad. Poté zahrozili i hosté. Po přihrávce Patrika Kubiše, střelu Aleše Dvořáka vyškrábl na roh Domácí brankář Mateusz Brzezny. V 23. minutě Jiří Míška se ve vápně prokličkoval až ke střele, ze které nedal hostujícímu brankáři Halfarovi žádnou šanci - 1:0. V 36. minutě si Vladan Ciminga pohrál s hostující obranou, ale vystřelil vedle. Poslední šanci poločasu zahodil domácí Martin Kremser.

Služovice jistily výhru

I vstup do druhé mpůle měli lepší domácí. V 52. minutě po přihrávce Jana Matouška prostřelil Martin Kremser hostujícího brankáře Halfara - 2:0. V 56. minutě skončil centr Martina Kremsera na tyči a dorážka Tomasze Boreckého byla nepřesná. V 58. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Martin Kostřiba. V přesilovce se začali osmělovat i hosté. Vladimír Nevřala dvakrát zaváhal před domácím brankářem Brzeznym. Na to odpověděl Borecki, který zahodil sto procentní šanci. Přímý kop hostujícího Lukáše Slaniny vychatal domácí brankář. V 84. minutě na druhé straně přímý kop Petra Kriebela zlikvidoval hostující brankář Halfar. V poslední minutě trestný kop domácího Míšky brankář Halfar vyrazil a Borecki míč napálil opět jen do brankáře. Služovice se tak po výhře vyhouply do čela tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí týmu): Zasloužená výhra. Od první minuty jsme byli jasně lepší. Hosté si vypracovali za zápas snad jen jednu vyloženou šanci.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, trenér): Služovice vyhrály zaslouženě, protože byly tvrdší. Nám tvrdá hra moc nevyhovuje. Teprve až po domácí červené kartě jsme se snažili něco s výsledkem udělat, ale marně.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Matoušek [-] (55. T. Borecki [-] ) , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] , J. Knura [-] - M. Kremser [-] (67. J. Černý [-] ) , M. Wójcicki [-] , J. Míška [-] , M. Kostřiba [-] - V. Ciminga [-] (90. V. Kremser [-] ) , D. Vitásek [-] (62. P. Ferenc [-] )

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - J. Malchárek [-] , A. Dvořák [-] (46. T. Němec [-] ) , F. Schenk [-] , P. Slavík [-] - J. Josefus [-] , Š. Beneš [-] (46. P. Šafarčík [-] ) , L. Slanina [-] (77. J. Beneš [-] ) , P. Hluchník [-] (55. V. Štefek [-] ) - P. Kubiš [-] (46. M. Obrusník [-] ) , V. Nevřala [-]

ŽK: 44. M. Kostřiba - 20. L. Slanina , 81. P. Slavík , 83. M. Obrusník . ČK: 58. M. Kostřiba .
Hráči zápasu: M. Brzezny , D. Vitásek , P. Kriebel - J. Josefus .
Místo: tráva. Počet diváků: 89. Rozhodčí: Kotásek Petr - Goga Vladan, Vaněk Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.