Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá strhla vítězství na svou stranu až v samém závěru


Branky


0

V utkání bohatém na góly, byla o něco šťastnější domácí družina z Bělé. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá vtrhla do zápasu jako uragán

Bělá do zápasu vstoupila vskutku ukázkově, když pálila jednu šanci za druhou. Už ve třetí minutě orazítkovala střela Ohřála tyčku. V 25. minutě zahrával z 30 metrů přímý kop Papšík a trefil ve zdi ruku hostujícího hráče. Z opakované přímého kopu asi z 18 metrů pak svou střelu zamířil k tyči hostující branky Papšík - 1:0. V 31. minutě se dalekonosná střela Kolára zastavila až na břevnu hostující branky. O minutu později se po přihrávce Matury prosadil střelou pod břevno Dominik Richter - 2:0. V 41. minutě snižoval za hosty po samostatné akci Bedrich - 2:1. 

Kobeřice srovnaly krok, ale Bělá na konci strhla výhru na svou stranu

Nástup do druhé půle měly lepší Kobeřice, když šanci Lasáka vychytal domácí brankář Krištof, a v 60. minutě nasměroval svou střelu Návrat vysoko nad. Zaslouženého vyrovnání se dočkali hosté v 65. minutě, když se z 20 metrů nádherně trefil Hlawenka - 2:2. Domácí však nezahodili flintu do žita, a výhru nakonec strhli na svou stranu. V 79. minutě roh Dominika Richtera zužitkoval hlavou jeho jmenovec Jiří - 3:2. V 82. minutě uzavřel skóre zápasu Václavek, když jeho střela prošla pod rukami hostujícího brankáře Stříbného - 4:2. Domácí pak už tři body uhájili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (trenér Bělá): V první půli jsme byli jednoznačně lepší. Vedli jsme 2:0. Pak jsme si nechali dát zbytečný gól těsně před koncem poločasu. Ve druhé půli jsme nedali šanci a soupeř nás zatlačil a srovnal na 2:2. Po prostřídání jsme nakonec šťastně strhli výhru na svou stranu.

TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (vedoucí týmu Kobeřice B): Hrál se vyrovnaný zápas nahoru dolů. Oba týmy chtěli hrát fotbal. Prohrávali jsme 0:2. Podařilo se nám ale srovnat skóre. Pak však Bělá dala dva góly v rozmezí dvou minut a tím rozhodla o osudu utkání.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. Richter [-] , P. Matura [-] (54. M. Vyhlas [-] ) , M. Papšík [-] , H. Gvoždík [-] (73. R. Václavek [-] ) - J. Demko [-] , D. Richter [-] , J. Ohřál [-] , P. Kolár [-] - M. Michalík [-] (76. R. Vybrančík [-] ) , P. Vybrančík [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - A. Lasák [-] (54. P. Kubný [-] ) , J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-] - D. Boček [-] , P. Hlawenka [-] , O. Černý [-] , M. Chudík [-] , L. Jašek [-] (76. P. Ullrich [-] ) - J. Návrat [-] (84. D. Lasák [-] ) , O. Bedrich [-]

ŽK: 56. P. Kolár .
Hráči zápasu: D. Richter - P. Hlawenka .
Místo: tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.