D. Wiweger 23. (p.)
D. Žurek 87.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice vyválčily bod


Branky


23. D. Wiweger (p.) , 87. D. Žurek - 17. J. Návrat , 70. L. Jašek
0

Hradec chtěl potvrdit vysokou výhru z minulého týdne. S Kobeřicemi musel neustále dotahovat ztrátu ve skóre. Bod nakonec vybojoval až pět minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Kobeřice, které přijely bez pěti hráčů základní sestavy, vydřely na Hradci cennou remízu. Už v 10. minutě vystřelil domácí Filip Raab těsně Švancarovi branky. Bylo to však hosté, kteří šli do vedení. V 17. minutě se po straně protáhl Lasák, a jeho centr umístil hlavou do sítě Návrat - 0:1.  V 23. minutě byl faulován v hostujícím pokutovém území Martin Groda. Nařízený pokutový kop s naprostým přehledem proměnil Wiweger - 1:1. Mezi 25. až 38. minutou ohrožoval Hradec hostující branku převážně z rohů. Z nich se urodilo jen pár závarů, které k ničemu nevedly. Do kabin tak šly obě družiny za nerozhodného stavu.

Hradec srovnal za pět minut dvanáct

Do druhého poločasu nastoupil Hradec značně laxně. Chyběl mu zápal  a chuť po vítězství. Hosté toho dokázali náležitě využít ke vstřelení druhé branky. V 60. minutě nepokrytý Jašek na hranici šestnáctky napálil míč do sítě - 1:2. Domácí pak zahodili několik šancí. Jmenovitě to byli Krejsa, Holuša a Podolínský. Vyrovnání se dočkala domácí družina až v 85. minutě, kdy se po individuální akci prosadil Žurek, jenž tvrdou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Hosté pak už kouskovali hru a remízu dokázali ubránit. Kobeřice a Hradec si tak do tabulky připsaly po bodu. Oba celky tak zůstávají ve spodní části tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (Hradec n. M., trenér): Pro nás je vzhledem k průběhu zápasu remíza ztráta. Zbytečně jsme ztratili body. Bohužel jsme museli neustále dotahovat ztrátu soupeře. Chyběl mi u hráčů zápal a chuť po vítězství.

TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (Kobeřice B, trenér): Jedná se o vydřený bod, jelikož nám chybělo 5 hráčů základní sestavy. Vedli jsme 1:0. Domácí srovnali z penalty. Po poločasu jsme opět šli do vedení, a potom jsme už jen bránili. Domácím se však podařilo srovnat skóre.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - F. Raab [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-] (62. M. Fischer [-] ) - M. Groda [-] (46. R. Podolínský [-] ) , D. Žurek [-] , R. Holuša [-] , T. Krejsa [-] - J. Novák [-] (64. J. Pola [-] ) , D. Wiweger [-]

TJ Sokol Kobeřice B
M. Švancar [-] - J. Zbořil [-] , O. Bedrich [-] , J. Bečica [-] - A. Lasák [-] (70. R. Hahn [-] ) , J. Návrat [-] , L. Jašek [-] , P. Ullrich [-] (84. L. Rycka [-] ) , D. Petroš [-] , P. Komárek [-] - M. Gargoš [-]

ŽK: 23. D. Petroš .
Hráči zápasu: J. Novák - D. Petroš .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kania Jaroslav - Bukovský Josef, Pivovarčík Miroslav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.