3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Pozořic


Branky


39. J. Barták , 58. D. Šír , 69. D. Šír - 8. P. Učeň , 74. M. Dohnal
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně

Už v 8. minutě utkání se do vedení dostali hosté, když se prosadil Učeň - 0:1. Domácí poté zvýšili aktivitu a hnali se za vyrovnáním, ale ve vyložených šancích selhali. To napravil až v 39. minutě Barták a srovnal tak na 1:1. Ve zbytku první půle se již nic výrazného nestalo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhé dějství pro domácí

Ve 2. poločase domácí přidávali na obrátkách a odměnou jim za to byla branka v 58. minutě, když srhl vedení na stranu domácích Šír - 2:1. Hosté nechtěli zaostávat, avšak chyběla jim přesnost ve finální fázi. A tak přišel trest, když se opět trefil Šír - 3:1. Domácí od tého chvíle jakoby přestali hrát a hosté se toho snažili využít. V 74. minutě snížil Dohnal na 3:2, ale to už bylo ze strany hostů vše a domácí si připsali důležité 3 body.



Sestavy


SK Pozořice
F. Žáček [-] - J. Barták [-] , D. Šír [-] (87. P. Zezula [-] ) , R. Malecha [-] , F. Čech [-] , P. Kervitcer [-] , M. Malík [-] (34. D. Komzák [-] ) , M. Staněk [-] , J. Zábojník [-] , T. Brtník [-] , P. Hušek [-]

TJ Ochoz u Brna
D. Gotvald [-] - H. Blatný [-] , R. Trávníček [-] , J. Sapák [-] , L. Čábelka [-] - P. Učeň [-] (55. D. Šnajdr [-] ) , P. Urban [-] , M. Dohnal [-] , M. Kotík [-] - M. Junek [-] - J. Mlejnek [-]

ŽK: 48. P. Učeň , 76. H. Blatný , 83. D. Šnajdr .
Hráči zápasu: D. Šír .
Místo: Pozořice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIKLÁŠ Libor - BOROVIČKA Petr, MORAVEC Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.