J. Slavík 15.
T. Valeš 87. (p.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice vyloupily Hostinné


Branky


15. J. Slavík , 87. T. Valeš (p.) - 11. T. Repka , 50. T. Rejman , 80. T. Repka
0

Druhé Hostinné hostilo sedmé Valdice. Favoritem zápasu bylo domácí Hostinné, ale Valdice po dvou porážkách potřebovaly zabrat. A opět se potvrdilo, že v této absolutně vyrovnané skupině, může porazit každý, každého. Valdice se po tomto zápase dotáhly na bod od Hostinného. Tabulka se v této skupině 1.B. třídy ještě více vyrovnala a sedmý Trutnov dělí od prvního Jičína pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padaly góly v úvodní čtvrthodině

Do zápasu vstoupily oba týmy hodně aktivně a k vidění byla rychlá a pohledná hra z obou stran. Poprvé se skóre zápasu měnilo již po odehraných deseti minutách. Do vedení se dostali hosté, když se po přesném centru Zugara, prosadil hlavou Tomáš Repka. Hosté se ovšem z vedení dlouho neradovali a o další čtyři minutky bylo srovnáno. Domácí si vzali mustr od hostí a vyrovnali úplně stejným způsobem. Na přesný centr si naběhl Slavík a hlavou srovnal na 1:1. Až do konce poločasu byl domácí tým mírně lepší, ale žádnou ze svých nadějných akcí nedotáhl do gólového zakončení. Totéž se dá říct i o šancích hostí. První poločas skončil remízou a nic ještě nebylo rozhodnuto.

V druhém poločase již Hostinné dotáhnout nestihlo

Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostům z Valdic. Po pěti odehraných minutách se povedla hostům rychlá kombinace, které předcházel neodpískaný zákrok na domácího hráče. Hostující Zugar krásnou přihrávkou vybídl Rejmana ke skórování a ten proměnil. Hosté opět vedli a domácí se snažili o vyrovnání. Jenomže dnes domácím opravdu nebylo přáno a nedokázali se dostat do vyložené šance. Deset minut před koncem přišel nádherný moment, který by mohl konkurovat na gól roku. Na centr hostujícího Zugara dosáhl Repka v akrobatické pozici a střelou z voleje poslal hosty do dvoubrankového vedení. Stav utkání byl 1:3 a domácím již začalo téct do bot. Jiskřičku naděje vykřesala pro domácí odpískaná penalta po faulu na Poláka. Míč si na bílý puntík postavil domácí Valeš a snížil tak na rozdíl jediné branky. Závěrečný tlak domácím ovšem gól nepřinesl a tak si všechny body odvezly Valdice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Neproměňování vyložených šancí a slabá střelba, znamenalo další domácí ztrátu. Pokud nevystřelíme pořádně na bránu, nemůžeme vyhrát.

TJ SKP Valdice
Trenér Viktor Kubíček: Hrál se oboustranně útočný fotbal. Šli jsme do vedení po pěkné hlavičce Repky. Bohužel jsme darovali domácím vyrovnání na 1:1. V druhém poločase jsme se snažili opět získat vedení, což se nám góly Rejmana a Repky podařilo. V dramatickém závěru utkání jsme sice obdrželi branku na 2:3, ale v závěru utkání nás několika skvělými zákroky podržel brankář Mäsiar. Poděkování patří i našim fanouškům, kteří hráče po celé utkání povzbuzovali. Pochvalu zaslouží i velmi kvalitní trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - A. Rodr [-] , T. Maličký [-] , D. Kracík [-] , L. Horák [-] (62. P. Janouch [-] ) , T. Valeš [-] , J. Slavík [-] (62. R. Polák [-] ) , L. Kracík [-] , J. Marek [-] , P. Šmucer [-] , R. Kosina [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - V. Kalenda [-] (74. M. Volšička [-] ) , T. Rejman [-] , O. Pitthard [-] (83. R. Fejfar [-] ) , O. Zugar [-] , D. Mužíček [-] (68. T. Vočka [-] ) , L. Maxa [-] (70. O. Daniš [-] ) , L. Sedlák [-] , P. Drahoňovský [-] , T. Repka [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 43. A. Rodr , 80. T. Valeš - 64. V. Kalenda , 76. P. Vilímek , 90. R. Fejfar , 90. T. Repka .
Hráči zápasu: A. Rodr - A. Mäsiar , T. Repka , O. Zugar .
Místo: Hostinné. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - JANATA Lukáš, GEREG Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.