1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník vydřel těsnou výhru


Branky


0

Kdyby v tomto zápase vyhrála Dolní Kalná, tak má jistou postupovou čtyřku a na nikoho se již nemusí ohlížet. Rudník by měl v případě výhry postupovou čtyřku velice blízko. Jenomže vyhrát mohlo pouze jedno mužstvo a v tomto dramatickém utkání o tom rozhodla jediná branka. Po tomto zápase ještě ani Rudník nemá stoprocentní jistotu k postupové čtyřce, ale má k tomu velice blízko. Dolní Kalná bude muset tvrdě zabojovat v posledním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho to vypadalo na bezbrankový první poločas

V posledních kolech týmy slepují sestavy, jak to jen jde a ani dnešní zápas nebyl výjimkou. Za domácí museli nastoupit dorostenci, kteří již měli v nohách jeden zápas a ani hosté nebyli kompletní. Dolní Kalná se od začátku prezentovala větší fotbalovostí, ale domácí to nahrazovali větší bojovností. Dokonce by se dalo říct, že hosté hráli až moc profesorsky. Domácí hráči jezdili po zadku a nedovolili hostům kombinovat. I když byla Dolní Kalná opticky lepší, tak si v prvním poločase nevypracovala žádnou tutovou gólovku. To domácí měli možnosti dvě a obě z trestných kopů. Ten první ještě Víškovi hostující gólman Richter chytil. Běžela poslední minuta prvního poločasu, když se k přímáku opět postavil Víšek. Jeho střela prošla trošku nepochopitelně zdí a překvapený gólman Richter míč neudržel. Toho využil domácí Kučeravý a pohotově zavěsil. První poločas tak vyhráli šťastnější domácí 1:0 a hosté mohli zpytovat svědomí, že ze své převahy nic nevytěžili.

V druhém poločase již branka nepadla

Čtyřicet pět fanoušků z Dolní Kalné očekávalo, že v druhém poločase jejich tým ještě přidá a utkání otočí. Ale museli být zklamáni. Snaha Dolní Kalné o vyrovnání tam sice byla, ale byl to domácí tým, který nechal na hřišti víc srdíčka. Navíc bylo zřejmé, že hostům postupně docházejí síly a jejich tlak určitě nebyl tak velký jako v poločase prvním. Ale i přesto si hosté vypracovali dvě velice dobré příležitosti ke srovnání. V té první po perfektní zpětné přihrávce Tomáše Jiřičky přestřelil Martin Bartoš prázdnou bránu. V té druhé trefil Michal Najman po vysunutí od Zdendy Tauchmana spojnici tyče a břevna. Nic víc hostům slaboučká fotbalovost nedovolila. Navíc domácí mají zkušený tým, a moc dobře vědí, co je to zdržování. A i když sudí Říha na konci nastavil sedm minut, tak Rudník svou těsnou výhru už uhájil.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Spolupracovník redakce Pavel Cerman: Měli jsme strašně slátanou sestavu. Museli nastoupit dorostenci, kteří předtím hráli zápas. Klobouk dolů před klukama, jakou neskutečnou bojovností jsme to uhráli. Kalná byla fotbalovější a my bojovnější. Musím vyzvednout dorostence Vydru, Kučeravého a Hořešovského. Směska zkušeností s mládím nám zafungovala a výsledkem jsou tři body.

FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil: V Rudníku jsme odehráli nepovedené utkání. V podstatě jsme navázali na neslaný-nemastný výkon z Valdic, tentokrát již jsme však štěstí neměli a prohráli. Klukům nelze upřít snahu, i když ta je u většiny limitovaná slabou kondicí, ale po fotbalové stránce to byla bída. Za porážku si můžeme pouze sami, teď jde jen o to připravit se na utkání podzimu s Tatranem, ve kterých jde oběma mužstvům o vše. Nám stačí bod, Tatran musí tříbodově vyhrát, neboť při očekávané výhře Jičína s Kunčicemi a neprohře Rudníku ve Valdicích má z potencionálních třiadvacetibodových mužstev nejhorší skóre. Pod kaštany očekáváme divácký rekord, jde opravdu o hodně!! Věřím, že se k tomu čelem postaví i komise rozhodčích KFS a zejména obsazovací úsek.



Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - M. Kučeravý [-] (90. M. Pecold [-] ) , M. Hloušek [-] , J. Kováč [-] (34. J. Vydra [-] ) , T. Horešovský [-] , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] , L. Kment [-] (20. O. Putrovec [-] ) , J. Víšek [-] , J. Štemberka [-] , T. Svoboda [-]

FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - J. Navrátil [-] , J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] , M. Bartoš [-] , T. Hampl [-] , A. Kodytek [-] , M. Najman [-] , V. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

ŽK: 34. M. Vachek , 55. T. Václavík - 40. T. Jiřička , 87. V. Kodytek .
Místo: Rudník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - JANEČEK Štěpán, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.