2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec i podruhé bez bodů


Branky


0

Oba dnešní soupeři v minulém kole prohráli o tři góly a oba se dnes chtěli pokusit, nějaký ten bodík získat. Domácí Předměřice, díky prvnímu poločasu, nakonec braly všechny tři body a hosté odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dva góly domácích

Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně a vzájemně se oťukávaly. Domácí hráči byli přece jenom aktivnější a postupně si získávali převahu. Vyústěním tlaku domácích byl první gól v síti hostí, po necelé půlhodině hry. Skórovat se podařilo Pekáčovi. Aktivita domácích nadále pokračovala, ale další gól přidali až v poslední minutě prvního poločasu. Na 2:0 zvyšoval nejzkušenější hráč domácích Richard Frank. Do kabin se šlo veseleji domácím a hosté museli zpytovat svědomí.

V druhém poločase přišlo snížení hostů pozdě

Bylo vidět, že v kabině hostů proběhla poločasová bouře, protože jejich herní projev se zvedl. Do druhého poločasu provedli hosté jedno střídání a i to pomohlo. Jenomže ani jeden z týmů nedokázal dotáhnout své náznaky útoků až do finálky. Další oživení do hry Chlumce přinesl střídající Kučera a domácí hráči s ním měli plné nohy a někdy i ruce práce. Kučerovi se nakonec povedlo i snížit na 2:1. jenomže branku vstřelil až v 89.minutě a to již hostům na vyrovnání nezbyl čas. Domácí vyhráli hlavně díky výkonu v prvním poločase a vytvořením dvougólového náskoku. Přes zlepšenou hru v druhém poločase odjeli hosté s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Předměřice - vedoucí mužstva Pšenička: V prvním poločase jsme měli mírnou převahu, kterou jsme dokázali využít dvěma brankami. Ve druhém poločase byli lepší hosté, kteří dokázali snížit na konečných 2:1 až v samotném závěru.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec nad Cidlinou - Vedoucí mužstva Koza: V prvním poločase jsme nehráli dobře a přes zlepšení ve druhém nám to body nepřineslo.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - A. Hronek [-] (11. P. Jiroušek [-] ) , O. Vyleťal [-] , D. Lejp [-] , L. Ponikelský [-] - T. Ponikelský [-] , J. Hlavatý [-] (75. J. Bouček [-] ) , R. Frank [-] , P. Paizker [-] (88. P. Hosman [-] ) , Š. Mindek [-] - Š. Pekáč [-] (53. M. Strakatý [-] ) -

FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - T. Steklý [-] , R. Šusta [-] (64. J. Kučera [-] ) , J. Zeman [-] , K. Staněk [-] (46. O. Kycelt [-] ) , P. Janda [-] , M. Kofránek [-] , M. Volný [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-]

ŽK: 83. D. Lejp - 42. J. Volný , 58. J. Zeman , 70. O. Kycelt , 90. D. Appl .
Hráči zápasu: R. Frank , L. Ponikelský - J. Kučera .
Místo: Předměřice - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - HOFMAN Miloš, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.