2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase dvou rozdílných poločasů nakonec spravedlivá remíza


Branky


0

Sedmý Chlumec nad Cidlinou přivítal na svém hřišti ambiciózní třetí Malšovice. Chlumec potřeboval nutně zabodovat, aby si udržel kontakt s první čtyřkou. Nakonec se mu to podařilo, a i když v tabulce nahoru neposkočil, tak od čtvrté příčky ho dělí pouhé dva bodíky. Malšovice zůstaly na třetí příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze branka domácích

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si mírnou převahu. Vyústěním snahy domácího týmu byla první branka v síti hostí. Po deseti minutách hry se do vápna hostí propracoval domácí tým a po několika odrazech se k míči dostal Hartman a otevřel skóre zápasu. Poté se hrálo nahoru, dolu, ale spíše mezi vápny. Malinko více ze hry měl domácí tým, ale hosté ke konci poločasu hru vyrovnali. Sice se jim ještě v prvním poločase branku vstřelit nepodařilo, ale jejich zlepšený výkon v závěru prvního poločasu, byl příslibem do poločasu druhého. První poločas skončil hubeným vedením pro domácí tým 1:0.

Lepším hostům se v druhém poločase podařilo pouze vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a jejich tlak se celý druhý poločas stupňoval. Domácí tým se soustředil na bránění jednobrankového náskoku a dokázal dlouho odolávat. Šance hostí končily většinou před vápnem a to co prošlo, spolehlivě pochytal výborný Frajer v bráně domácího týmu. A tak se o všem rozhodlo až necelých dvanáct minut před koncem zápasu. V 79.minutě se povedlo hostům rychle zahrát autové vhazování a míč se dostal až do vápna domácích. Hostující hráč si míč perfektně zpracoval a přihrál ho lépe postavenému Jarešovi. Nejlepší hráč hostí Jareš nezaváhal a svou šanci proměnil ve vyrovnávací branku na 1:1. Do konce zápasu se ani jednomu z týmů gól vstřelit nepodařilo a tak přišly na řadu penalty.

Penaltový rozstřel ovládl domácí gólman Frajer

V penaltách rozhodují pevné nervy a gólmani. Tentokrát to byl domácí gólman Frajer, který chytil v druhé sérii penaltu Rejhovi a tím přidal svému týmu druhý bod. Malšovice by si sice výhru za výkon v druhém poločase zasloužily, ale když daly pouze jeden gól, tak vyhrát nemohly.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: V desáté minutě jsme šli do vedení brankou Kuby Hartmana. Poté se hra vyrovnala a tak skončil i první poločas. Ve druhém jsme přenechali iniciativu hostům. S postupem času nám začaly ubývat síly a zmohly jsme se jen na odkopávání balónů. Hosté nás přehrávali a podařilo se jim vyrovnat a tak skončil i zápas. V penaltovém rozstřelu nás podržel Frajer a všichni naši hráči své kopy proměnili. Z hráčů bych pochválil Frajera a J. Volného a za první poločas Kubu Hartmana.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Ve druhém poločase jsme dotáhli jednobrankové manko. Při lepší hře se nám nepodařilo zvítězit. Proto jsme přišli o dva body.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] (46. D. Bareš [-] ) , D. Tichý [-] , M. Kofránek [-] , V. Branský [-] (69. D. Hubený [-] ) , J. Myška [-] , T. Steklý [-] (12. J. Zeman [-] ) , M. Volný [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - M. Luňák [-] , Z. Libřický [-] , D. Ninger [-] (33. M. Votoček [-] ) - J. Jareš [-] , J. Horký [-] - L. Rejha [-] , O. Etflaiš [-] , Z. Papík [-] , J. Brokeš [-] , T. Valc [-]

ŽK: 73. J. Myška , 74. J. Volný - 25. D. Ninger , 71. M. Votoček .
Hráči zápasu: P. Strohschneider , J. Volný , J. Hartman - J. Jareš .
Místo: Chlumec nad Cidlinou. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bednář Leoš - STEJSKAL Luboš, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.