0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda přejela Chlumec o parník


Branky


11. J. Dostál , 25. J. Odehnal , 64. D. Vodák (p.) , 87. J. Javůrek
0

V tomto zápase šlo o všechno hlavně domácímu Chlumci nad Cidlinou, kterému pouze výhra zaručovala možnost postupu do první čtyřky. Jenomže rozdílná kvalita týmů se projevila a tak skončil zápas vítězstvím hostů. Po tomto zápase Chlumec ztratil naději dostat se do první čtyřky a na jaře bude bojovat o záchranu. Lokáda se výhrou dostala na třetí místo a pouze neuvěřitelná shoda náhod by jí mohla dostat z postupové čtyřky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokáda od začátku ukázala, kdo bude na hřišti pánem

Od začátku zápasu byla hradecká Lokomotiva tím lepším týmem a to až neuvěřitelně lehce. Snaha domácích byla opravdu slabá a hosté převyšovali domácí ve všech atributech. V nasazení, rychlosti, fotbalovosti, prostě ve všem a hlavně ukázali domácím, jak se bojuje o postupovou čtyřku. Hosté se ujali vedení už v 11.minutě zápasu. Dlouhý aut hostí letěl do vápna domácích. Míč se odrazil k Dostálovi, který ho z voleje poslal za záda bezmocného gólmana Frajera. Hosté vedli 0:1 a i nadále pokračovali v nátlakové hře. Další branku přidala Lokáda v 25.minutě. Hosté zahrávali rohový kop. Ve vzduchu kraloval hostující Odehnal a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Další šance v prvním poločase už hosté nevyužili a tak skončil první poločas jejich dvoubrankovým vedením.

V druhém poločase Lokáda Chlumec dorazila

Druhý poločas byl přesným obrazem toho prvního. Domácím hráčům se nedala upřít snaha o poprání se s výsledkem, ale hosté z Lokomotivy Hradec Králové byli prostě lepší. Domácí vyslali za celý zápas pouze tři střely na bránu gólmana Beránka a navíc to ani nebyly gólovky. Další branku přidala Lokáda v 64.minutě. Do vápna domácích se s míčem dostal hostující Hůlka. A zkuste sebrat Hůlkovi balón, když to on nebude chtít! Domácí hráč ho nešikovně fauloval a rozhodčí odpískal penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Vodák a po "panenkovsku" naprosto zaskočil domácího gólmana Frajera. Konečnou tečku za zápasem udělali hosté tři minuty před koncem. Krásná kombinace lokády skončila až u Jirky Javůrka, který uklízel míč do prázdné brány. Hosté v tomto zápase vyhráli naprosto zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Moc k tomu říct nemůžu. Hosté byli jednoznačně lepší. My jsme se za celý zápas k ničemu nedostali a tři střely na bránu je opravdu málo.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: Chlumec jsme do ničeho nepustili. Měli jsme velké množství šancí už v prvním poločase. V druhém jsme v tlaku pokračovali a zaslouženě jsme vyhráli. Konečně jsme proměňovali naše šance a vyhráli výraznějším rozdílem.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] , D. Tichý [-] , J. Zeman [-] (25. V. Branský [-] ) , M. Kofránek [-] (46. D. Appl [-] ) , O. Kycelt [-] , J. Veselský [-] (70. J. Synek [-] ) , J. Myška [-] (46. M. Drahorád [-] ) , P. Janda [-] , M. Volný [-] , M. Bráborec [-] (82. M. Kučera [-] )

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - A. Hůlka [-] (63. J. Javůrek [-] ) , J. Pára [-] , M. Zvolánek [-] (82. P. Bělonohý [-] ) , J. Schejbal [-] (87. L. Vaněk [-] ) , D. Denk [-] , D. Rosulek [-] , J. Dostál [-] (84. J. Němec [-] ) , D. Vodák [-] , J. Odehnal [-] , O. Matoušek [-]

ŽK: 56. M. Drahorád , 67. M. Volný , 78. M. Bráborec - 70. J. Odehnal .
Hráči zápasu: J. Dostál , A. Hůlka .
Místo: Chlumec. Rozhodčí: Vitvar Martin - STEJSKAL Luboš, BEDNÁŘ Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.