2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice těsně porazila Kunčice a je druhá


Branky


0

Roudnice si proti Kunčicím připsala další výhru a posunula se na druhé místo tabulky. Celek Kunčic naopak zaznamenal již šestou porážku a se šesti body je předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Od úvodních minut byla větší iniciativa znát na kopačkách domácích fotbalistů. Roudnice více držela balon a kombinací dokázala roztáhnout obranný val Kunčic po celé šíři hřiště. Pro domácí fotbalisty se tak otevíraly prostory pro průnik do vápna hostů. V 19. minutě se domácím podařilo překonat rozhozenou obranu hostů a do pokutového území se dostal Miroslav Koudelka. Záložník Roudnice zachoval chladnou hlavu a střelou kolem gólmana Ondřeje Vítka poslal domácí do vedení. 

Ve druhé části poločasu se hosté dokázali oklepat z obdržené branky a několika střelami ohrozili branku Martina Tomka. Střely Tomáše Němce a Marka Šulce ale postrádaly přesnost i razanci, a proto skončily buď mimo, nebo v Tomkových rukavicích. Hosté se dostali k závaru před brankářem Roudnice ještě na začátku třetí desetiminutovky, ani teď jim ale nebylo souzeno a jejich střely nenacházely svůj cíl. 

Ve 32. minutě dostali domácí míč do vápna Kunčic. Obránci hostů si nedokázali s odklízením míče poradit stoprocentně, takže se k balonu dostal Miroslav Koudelka. Střelec první branky se ve skrumáži rychle zorientoval a druhým gólem zvýšil vedení domácích.

Roudnici se dařilo dostávat hosty pod tlak a z první půle si odnesli zasloužené vedení 2:0.

Kunčice diametrálně změnily svoji hru

Ve druhém poločase hosté pozměnili své rozestavení a jejich taktická změna přinesla dílčí úspěchy. Kunčicím se ve druhé půli dařilo zamknout Roudnici před jejím vápnem. Domácí se dokázali osvobozovat pouze dlouhými odkopy do neznáma. 

Hosté se prezentovali velmi ofenzivním výkonem, dokonce svoji hru stáhli na tři obránce. Kunčice se dostávaly k nebezpečným střelám i únikům, štěstí v zakončení jim ale stále chybělo. V 58. minutě se na hřiště dostal mladý útočník Filip Hušek a jeho nasazení se hostům vyplatilo už po několika málo minutách. Hosté rozehráli přímý kop právě na Huška, který se z hranice vápna napřáhl, a jeho střela zapadla do branky Martina Tomka. 

Kontaktní gól hosty ještě více povzbudil a jejich kolotoč se přepnul na vyšší obrátky. Domácím rychle docházely síly a nakonec se dopustili faulu v pokutovém území. Exekuce penalty se ujal Lukáš Rohlíček, záložník Kunčic ale neproměnil. Tato situace hosty výrazně poznamenala do dalšího průběhu hry a jejich ofenzivní tlak začal postupně uvadat. Roudnice si poslední minuty zápasu pohlídala a zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - SK Bystřian Kunčice: Tentokrát jsme si prohrát nezasloužili, ale pokud nedáme šance včetně penalty, nemůžeme pomýšlet na úspěch. Prakticky celý druhý poločas jsme hráli na jednu branku, ale naše zakončení je žalostné.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Novotný [-] , Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] - J. Tomeš [-] (90. J. Šanda ml. [-] ) , J. Brendl [-] , J. Židík [-] , J. Koblížek [-] (88. P. Pajgrt [-] ) - M. Koudelka [-] (81. V. Pospíšil [-] ) , Z. Bednář [-]

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - R. Kašprišin [-] , T. Turek [-] , P. Pechar [-] (58. F. Hušek [-] ) , M. Zounar [-] - J. Žahourek [-] , J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , P. Koza [-] - T. Němec [-] , M. Šulc [-]

Místo: Roudnice. Rozhodčí: Buchta Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.