3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná jasně porazila Miletín


Branky


0

Poslední výsledky Miletína nasvědčovaly lepší časy pro miletínský tým. Po výhře nad Třebechovicemi a Českým Meziříčím cestoval Miletín na hřiště Bílé Třemešné. Domácí rozhodli o svém vítězství už v prvním poločase a Miletín porazili 3:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílá Třemešná využila zaspání hostů

Domácí fotbalisté měli dobrý vstup do zápasu. Hosté z Miletína v prvních minutách zaspali a stihl je trest. Už ve 2. minutě využil rozpačitého vstupu hostů do zápasu Radek Hendrych, který překonal brankáře Miroslava Richtera a poslal Bílou Třemešnou hned zkraje zápasu do vedení. Brzké vedení domácí povzbudilo, Bílé Třemešné se dařilo svého soupeře přehrávat a nepouštět ho do nebezpečných šancí před vlastní brankou. 

Aktivní hra se domácím podruhé vyplatila v 28. minutě. Bílá Třemešná dokázala znovu využít vlažného přístupu hostů a na 2:0 zvýšil Milan Pátý. Domácí se tak dostali do pohodlného vedení, které ještě do konce poločasu navýšili. Ve 38. minutě se do zakončení dostal Patrik Macek, který překonal brankáře Richtera potřetí. Bílá Třemešná si během první půle vybudovala náskok a vývoj zápasu držela ve svých rukou. 

Domácí kontrolují zápas

Ani ve druhém poločase se hostům příliš nedařilo dostat se na dostřel domácí branky. Bílá Třemešná nepřipouštěla žádné polevení v koncentraci. Domácí drželi balon a při jeho ztrátě se jim dařilo rychle se vracet do obranných pozic, znemožnit tak Miletínu jakékoliv ohrožení branky. 

Fotbalisté Bílé Třemešné drželi míč častěji na svých kopačkách, brankáře Richtera se jim už ale překonat nepodařilo. Domácí si tak přispali důležité tři body za výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér mužstva TJ Sokol Bílá Třemešná: Po minulém kole jsme museli udělat změny v sestavě. A to se nám vyplatilo. Měli jsme skvělý start do zápasu a do poločasu jsme Miletínu odskočili o 3 branky. V druhém poločase jsme měli hru pod kontrolou. Dařilo se nám minimalizovat brejky hostí. Kluky musím za dnešní výkon pochválit.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - P. Kiss [-] (74. J. Hažer [-] ) , D. Novák [-] , M. Pátý [-] , M. Hruška [-] - J. Pátý [-] (85. J. Novák [-] ) , P. Macek [-] , T. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] - D. Kubelka [-] (89. J. Kubelka [-] ) , R. Hendrych [-] (79. J. Schneider [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , Š. Kulina [-] (46. M. Haman [-] ) , L. Andrle [-] (75. T. Lámr [-] ) , A. Leplt [-] - M. Krátký [-] , L. Nálevka [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] - J. Hátle [-] (46. L. Kněžourek [-] ) , F. Vondrouš [-]

ŽK: 70. P. Kiss , 82. J. Pátý - 35. L. Andrle , 35. L. Nosek , 72. L. Kněžourek .
Místo: Bílá Třemešná. Rozhodčí: Trejbal Adam - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.