Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy díky výbornému začátku porazily Nový Hradec


Branky


0

Nepolisy předvádějí v A třídě dobré výkony. Svoji formu potvrdili hráči šestého týmu tabulky i v zápase s Novým Hradcem. Domácím se podařil vstup do zápasu, ve kterém si během jedenácti minut vybudovali tříbrankový náskok. Z úvodu zápasu těžili domácí až do konce zápasu, který ovládli v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá jedenáctiminutovka domácích

Nepolisy vstoupily do zápasu výborným způsobem. Svého soupeře zaskočili domácí aktivní hrou, kterou dvěma góly korunoval Pavel Pokorný. Útočník Nepolis otevřel skóre zápasu už 6. minutě. Pokorný navíc gólmana Nového Hradce Jana Sedláčka překonal znovu o dvě minuty později. Nepolisy povzbuzeny snovým vstupem do zápasu předváděly v následujících minutách aktivní a dominantní výkon. Za svůj přístup byli domácí odměněni v 11. minutě, kdy na 3:0 zvyšoval Pavel Mizerík. Nepolisy svého soupeře během první desetiminutovky dokonale zaskočily a de facto rozhodly o zápase.

 

V dalším průběhu poločasu bylo na domácích fotbalistech znát uspokojení z třígólového vedení. Nepolisy ubraly plyn a darovaly více prostoru ke hře hostům. Nový Hradec se v dalším průběhu hry držel na balonu, otřesený tým ale nedokázal najít odpověď na góly Nepolis. Domácí ubrali na intenzitě své ofenzivy, přesto se jim ještě do poločasu podařilo vstřelit čtvrtý gól. Ve 44. minutě se k míči dostal Lukáš Pánek, který přesným pokusem překonal hradeckého Sedláčka počtvrté. Do kabin se tak oba celky rozcházely za stavu 4:0.

Domácí nechali Nový Hradec jen krátce nadechnout

Ve druhém poločase se domácí snažili o poklidné dohrání zápasu. Kdo netlačil časomíru kupředu, byli fotbalisté Nového Hradce. Hosté ve druhém poločase zlepšili svůj výkon a začali ohrožovat domácího gólmana Jana Marka. V 60. minutě proměnil svoji šanci Miroslav Jindra. Na nadějných 4:2 dával o dalších deset minut později Lukáš Jarotek. Manko Nového Hradce však bylo příliš vysoké, domácí ve zbytku zápasu zbystřeli a další dramatizaci utkání nedopustili. Nepolisy díky výborným jedenácti minutám na začátku zápasu porazily Nový Hradec 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: My jsme hráli pouze prvních 11 minut, pak jsme si řekli, že to stačí a bylo to strašně znát. Zbytek prvního poločasu jsme se dostali dvakrát za půlku a paradoxně z toho dali čtvrtý gól. Druhý poločas jsme jen dohrávali a čekali na konec. Z tohoto zápasu mě velice těší tři body, ale proč jsme po jedenácti minutách hru předali na zbytek zápasu soupeři, to je k zamyšlení.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] , P. Mizerík [-] , P. Pokorný [-] (90. R. Hanuš [-] ) - J. Smadiš [-] (85. T. Marek [-] ) , M. Tlustý [-] , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , P. Pilař [-] (79. J. Vaníček [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - P. Vopálka [-] , T. Matějka [-] , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] - L. Jarotek [-] (85. F. Linder [-] ) , J. Kašpar [-] , J. Jindra [-] (62. M. Neppl [-] ) , M. Páter [-] (32. J. Pejchal [-] ) - F. Langr [-] , M. Jindra [-]

ŽK: 76. J. Kašpar , 88. A. Jarotek .
Místo: Nepolisy. Rozhodčí: Kos Kristián - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.