0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice těsně porazila oslabený Nový Hradec Králové


Branky


0

Novému Hradci se v nové sezoně nedaří a z prvních dvou zápasů odešel bez bodu. Hradečtí fotbalisté si chtěli napravit reputaci proti Úpici, která v dosavadních dvou kolech vybojovala čtyři body za výhry v dlouhých penaltových rozstřelech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastnější Úpice

Šťastnější úvod zápasu zažili fotbalisté Úpice. Ti se dostali do vedení už v 11. minutě, kdy se z brejku prosadil obránce Vítězslav Prouza.  Vedení hosty nakoplo a Nový Hradec se do vážnějších příležitostí nedostal. Akcie domácích klesly ještě více ve 37. minutě, v té době se po druhé žluté kartě odebral do sprch domácí obránce Michael Kotouček. Zdálo se, že Úpice má vydlážděnou cestu ke třem bodům a čekalo se, že ve druhém poločase tuto výhodu potvrdí. 

Strach o výsledek

Takový scénář se ale nekonal, oslabení domácí se semkli a i v deseti dokázali soupeře přehrávat. Druhé půle se tak nesla v nervózní náladě ze strany Úpice, což se ve výsledku neprojevilo na výsledku, ale na počtu žlutých karet - těch hosté nasbírali sedm - o jednu více než soupeř. Branku vstřelili hosté jednu - o jednu více než soupeř. Novému Hradci se i přes větší držení míče nepodařilo skórovat, Upice svůj náskok uhájila a proti bojujícímu soupeři vyhrála těsně 0:1.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Kotouček [-] , J. Jindra [-] (83. O. Vik [-] ) , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-] - M. Neppl [-] (65. L. Jarotek [-] ) , J. Pejchal [-] , M. Jindra [-] , G. Bendig [-] - A. Jarotek [-] , T. Matějka [-] (71. F. Linder [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - V. Prouza [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] , L. Mach [-] - L. Malinský [-] , M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , P. Břicháček [-] - J. Marel [-]

ŽK: 4. M. Kotouček , 59. J. Jindra , 76. A. Jarotek , 77. L. Jarotek , 92. J. Kašpar - 16. L. Malinský , 48. P. Břicháček , 59. M. Čáp , 74. L. Mach , 76. L. Rada , 79. J. Marel , 87. P. Břicháček , 90. T. Brus , 92. P. Kejzlar . ČK: 37. M. Kotouček .
Místo: Nový HK.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.