0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec vyválčil v derby s Cidlinou vítězství


Branky


0

První derby sezony mezi Cidlinou a Chlumcem skončilo nejtěsnější možnou výhrou hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita Chlumce

První poločas hrály oba týmy vyrovnanou partii. Domácí mladý tým nejvíce ohrožoval soupeřovu branku po standartních situacích. Žádná se však brankově neujala i díky jistému Petru Černohlávkovi v brance Chlumce. Chlumecká ofenziva se spoléhala na přesné centrované míče do pokutového území domácích. 

Rozhodující moment utkání přišel ve 33. minutě, kdy se hosté dostali do rychlého brejku. K míči se dostal Jakub Veselský a zakončením kolem brankáře Stanislava Strýhala zařídil vedení svého týmu. 

Cidlina i v dalším průběhu poločasu narážela na nedostatky v zakončení nebo na brankáře Černohlávka, a poločas tak skončil těsným vedením Chlumce.

Zápas o jedné brance

Druhá půle už nebyla tak aktivní jako první, což bylo způsobeno i tropickým počasím. Hráčům na obou stranách rychle docházely síly, a přítomné více jak dvě stovky diváků tak neviděly žádné velké ofenzivní akce. Cidlině se nepodařilo dostat se k nějakému souvislému náporu, a Chlumec se tak mohl radovat z prvních vybojovaných bojů, navíc venku, navíc v derby. 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Matějka [-] , M. Vincour [-] , J. Vrabec [-] - J. Dítě [-] (46. V. Šimbovský [-] ) , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] (70. F. Vincour [-] ) , A. Langr [-] , M. Blažej [-] - M. Holec [-] - I. Faitl [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - J. Hartman [-] (76. P. Janda [-] ) , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] , M. Kučera [-] (71. J. Hanuš [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (82. M. Krejčí [-] ) , J. Veselský [-] , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] (89. K. Staněk [-] ) , D. Koubek [-]

ŽK: 30. S. Strýhal , 43. P. Obermajer , 60. M. Holec , 89. F. Vincour - 12. P. Pilař .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Vítek Pavel - LINHART Lukáš, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.