Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec si zastřílel na hřišti Provodova


Branky


0

Fotbalisté Chlumce navázali na své ofenzivní výkony. V rámci dvanáctého kola dokázali Chlumečtí jasně přehrát domácí Provodov, který porazili 1:6. S 47 vstřelenými góly je Chlumec druhým nejlépe střílejícím týmem soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup Chlumce do zápasu

Fotbalistům Chlumce výborně vyšel vstup do utkání. Od prvních minut se hosté usadili na polovině soupeře, ve 3. minutě Chlumečtí zrychlili svoji hru akcí po levé straně hřiště. Následný přízemní centr do pokutového území lehce tečoval Pavel Novák. Na jeho teč nemohl domácí gólman Adam Swaczyna reagovat, a hosté se tak ujali vedení. Již o pár vteřin později se mohli hosté radovat podruhé. Jakub Jelínek prokázal ve 4. minutě sílu v osobním souboji, před domácím vápnem dokázal udržet míč a prudkou ranou pod břevno zvýšil vedení Chlumce na 0:2. Během pouhých čtyř minut se tak hosté dostali do nadějného vedení. 

V dalším průběhu hry se domácím příliš nedařilo setřást ze sebe špatný start do zápasu, a fotbalisté Chlumce tak mohli navyšovat své vedení. Ve 24. minutě prošli Chlumečtí středem pole a po malé kličkované se dostali až do vápna Provodova. Proti Jiřímu Kučerovi stihnul vyběhnout brankář Swaczyna, Kučera však stihl špičkou posunout balon, nasadil tak domácímu gólmanovi nepopulární jesle a míč proskotačil až do provodovské branky. 

Chlumci se dařilo kombinovat kolem domácího pokutového území, kde však provodovští fotbalisté dokázali bojovat a nedávat tak hostům čas pro střely. V útočné fázi se ale domácím nedařilo, a první poločas tak skončil výsledkem 0:3.

Chlumec navýšil vedení

Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Domácí fotbalisté se snažili o vstřelení branky, na útočné polovině se jim ale nedařily finální přihrávky, které nenacházely určené adresáty v chlumeckém vápně. Hosté ještě navýšili své vedení díky dvěma úderům v krátkém časovém úseku. V 71. minutě rozehráli hosté přímý kop nakrátko. Míč si několikrát vyměnil Jiří Kučera s Michalem Bráborcem. Druhý jmenovaný celou kombinaci zakončil dalekonosnou střelou, která se snesla přesně do pravého horního rohu domácí branky. Už o dvě minuty později přidali hosté další trefu. Domácím se sice podařilo usadit se na polovině Chlumce, po dlouhém nákopu brankáře Ladislava Kukala se ale hosté dostali do rychlého brejku, který gólové zakončil Jiří Kučera. 

Čestného úspěchu se domácí dočkali v 78. minutě. Centrovaný balon ze standardní situace neudržel v rukavicích chlumecký gólman Kukal, čehož dokázal využít Tadeáš Fiedler, který doklepl balon do odkryté branky. Poslední slovo si ale opět vzali hosté. V 84. minutě se do úniku díky přihrávce Jiřího Kučery dostal Daniel Bareš, který si před gólmanem Swaczynou věděl rady a upravil na konečných 1:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Ondřej Nejman - trenér mužstva Sokol Provodov: Soupeři blahopřejeme k zasloužené výhře, hrál opravdu dobře. To ale neomlouvá náš bídný a bezkrevný výkon. Někteří hráči si z působení v Krajském přeboru dělají fotbalový kroužek a místo dřiny v tréninku a chuti pomoci svou snahou týmu, žijí spíše ze vzpomínek na výhry v I.B třídě.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - O. Vít [-] , D. Pařízek [-] , R. Pfeifer [-] (46. O. Pšenička [-] ) , R. Goll [-] - K. Belák [-] , M. Srkal [-] , T. Fiedler [-] , O. Nejman [-] (46. D. Bogusz [-] ) - L. Khun [-] (46. R. Metzner [-] ) , M. Rojšl [-] (62. L. Bek [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Kučera [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (82. K. Staněk [-] ) , J. Jelínek [-] (67. M. Bráborec [-] ) , D. Koubek [-] , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] , P. Novák [-] (78. D. Bareš [-] ) , J. Hanuš [-]

ŽK: 52. K. Belák , 60. M. Rojšl - 53. J. Jelínek , 86. P. Pilař .
Místo: Provodov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - DUJSÍK Martin, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.