Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přetahovaná nakonec skončila lépe pro Broumov


0

Napínavé derby mezi Broumovem a Novým Městem se odehrálo na hřišti prvně jmenovaného týmu. Každý tým chvilku tahal pilku, na vedoucí branku domácích odpovědělo Nové Město třemi zásahy. Ani dvougólové vedení hosté neudrželi a nakonec se museli spokojit jen s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otáčejí skóre

Derby utkání začalo lépe pro domácí Broumov. Už ve 3. minutě vyslal parádní střelu, kterou zastavilo břevno, David Svoboda. K odraženému míči se v pokutovém území dostal kapitán Broumova Ladislav Hanzlík, který dorazil míč do sítě. Gólový scénář se málem opakoval v 8. minutě. Po rohovém kopu domácí opět nastřelili břevno, ale dorážka šla tentokrát mimo branku Václava Krunčíka.

 

Po úvodních šancích Broumova se ke slovu dostali i hosté. V 19. minutě neudržel míč v rukavicích Jakub Drahorád, a hosté se tak dostali k dorážce. Míč skotačil na brankové čáře, jestřábí oko ale nakonec nebylo potřeba, protože obrana Broumova stihla míč odkopnout do bezpečí. Po nepovedeném úvodu se domácí více dostali do hry a v 27. minutě vyrovnali. K odraženému míči se v pokutovém území dostal Jan Paďour, který z první propálil brankáře Drahoráda. O deset minut později hosté otočili skóre. Broumovské obraně upláchl Pavel Sedláček, který svoji akci zakončil obstřelem domácího gólmana. Nové Město se tak ujalo poločasového vedení 1:2. 

Nové Město neudrželo dvougólový náskok

Ve druhém poločase se hrál důrazný a bojovný fotbal a veškeré šance, které si oba týmy připravily, skončily brankou. V 63. minutě hosté poslali vysoký centr do vápna Broumova. Na dlouho padající míč si počkal Pavel Sedláček, který bez přípravy zvýšil na 1:3. Stará fotbalová pravda říká, že neexistuje nevyzpytatelnější vedení než to dvoubrankové. To se potvrdilo i v tomto utkání. Dvacet minut před koncem se za obranu Nového Města dostal Marek Gago, který lobem přehodil brankáře Krunčíka a snížil na 2:3. O dalších deset minut později už bylo skóre vyrovnané. Na hranici vápna se k míči dostal Jan Schubert a jeho tečovaná střela zapadla za záda Václava Krunčíka. Broumovu se tak podařilo smazat dvougólové manko a zápas šel do penalt. 

 

V penaltovém rozstřelu byli za pískotu domácích fanoušků méně úspěšní hosté, kteří prohráli 4:3. Dva body tak zůstaly v Broumově.      



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: Utkání jsme začali dobře a ujali se vedení jedna nula. Potom jsme měli dvě šance, ale neproměnili. Poté se hráči nesoustředili na dvě situace a prohrávali jsme dva jedna. V druhé půli se inkasovalo potřetí. Hráči utkání nevzdali a dotáhli to až na remízu. Po pokutových kopech jsme zvítězili a brali bod navíc.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , J. Schubert [-] - E. Wilke [-] , J. Holub [-] , D. Svoboda [-] (46. J. Schubert [-] ) - M. Gago [-] - J. Šimon [-] , J. Kotyza [-] (42. L. Beran [-] ) , L. Hanzlík [-] , D. Panny [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Zákravský [-] , V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] , N. Soumar [-] (59. A. Lelek [-] ) , M. Klikar [-] - J. Paďour [-] (88. V. Maur [-] ) , P. Sedláček [-]

ŽK: 22. J. Šimon , 34. E. Wilke , 45. M. Gago - 65. V. Jelen .
Místo: Broumov. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Pešava Otakar - TREJBAL Adam, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.