Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra v řadě pro Dlouhopolsko


Branky


0

Dlouhopolsko doma potvrdilo skvělou formu z posledních zápasů a porazilo tým Strak B přesvědčivě 6:2. Díky této výhře se domácí posunuli na 6. místo v tabulce a  přeskočili tak svého soupeře ze Strak v tabulce. Straky B si připsaly druhou porážku v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas zvládli domácí

Domácí měli skvělý start do utkání, když se již v 5. minutě trefil Jakub Sisák. Poté se hrálo vyrovnané utkání, až do 42. minuty. To byl faulován hostující hráč a k následnému přímému kopu se postavil Jan Řehoř a parádní střelou přímo do šibenice nedal domácímu golmanovi šanci - 1:1. Domácí však dokázali ještě do poločasu rychle odpovědět, když se trefil Ladislav Košátko a stanovil tak poločasové skóre na 2:1 pro domácí.

Zápas již ovládli domácí borci

Druhý poločas se již nesl v režii domácích. Ti si vytvářeli spoustu šancí po rychlých protiútocích a po chybách v obraně hostí. V 56. minutě se trefil podruhé v utkání Jakub Sisák, a poslal svůj tým již do dvoubrankového vedení. Domácím se dále dařili bleskové protiútoky a dokázali přidat další branku v 68. minutě, kdy na konci akce byl Daniel Jindra - 4:1 pro Dlouhopolsko. V 78. minutě přidal svou druhou branku v utkání Ladislav Košátko a za devět minut na to se trefil jeho spoluhráč Jakub Kříž - 6:1 pro domácí. Poslední slovo v utkání však měli hosté, když se jim podařilo ke konci utkání vstřelit branku, trefil se také podruhé v utkání Jan Řehoř a stanovil tak konečné skóre 6:2 pro domácí Dlouhopolsko.



Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Václav Bareš (obránce): Utkání se nám povedlo, dařili se nám protiútoky a dokázali jsme střílet branky. Vítězství je zasloužené.

TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Přijeli jsme na utkání k soupeři, se kterým jsme ještě nikdy nehráli. I samotný soupeř byl pro nás velkou neznámou, co předvede. Tomu jsme přizpůsobili první poločas. Domácí těžili ze skvělé práce útočníků, kteří byli pro naše obránce velkou hrozbou. Neměli jsme čas v klidu rozehrávat, byli důrazní a trestali naše chyby. Tomu odpovídá bohužel i výsledek. Domácí si zasloužili za nasazení vyhrát.



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - M. Hájek [-] , P. Kříž [-] , L. Seifert [-] , V. Bareš [-] - L. Košátko [-] , J. Kříž [-] , D. Jindra [-] , M. Flídr [-] - J. Sisák [-] , P. Hingar [-] (62. J. Pecen [-] ) -

TJ Straky B
J. Cirmon [-] - T. Mašek [-] , R. Pečenka [-] , M. Váša [-] (68. M. Dvořák [-] ) , M. Türoczy [-] , J. Vítek [-] , P. Janák [-] , M. Khail [-] (60. L. Macoun [-] ) , M. Kadeřábek [-] , J. Řehoř [-] , M. Šrůt [-]

ŽK: 77. T. Mašek .
Hráči zápasu: J. Sisák .
Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Karlík Milan - ROBOVSKÝ Luboš (N), SOUKAL Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.