0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice potvrdily formu další výhrou


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice odcestovaly na horkou půdu do Libhoště v hodně improvizované sestavě, neboť se v současnosti potýkají s velkou marodkou. Nicméně trenér Pekárek dokázal své svěřence dobře připravit a zvolit účinnou defenzivní taktiku. Navíc po necelé čtvrthodině se na hosty usmálo štěstí. Gólman Dubec si nepohlídal přední tyč a umožnil Slaninovi skórovat přímo z rohového kopu. Strahovický obránce geniálně zatočil míč do sítě. Domácí tým pak marně hledal cestu na pozornou defenzívu, která dokonale obklopila svou tvrz. Smolarčík se sice dvakrát dostal do zakončení, ale v obou případech nikterak gólmana Nevřelu neohrozil. Libhošť po přestávce ještě více přimáčkla soupeře, ale ten statečně odolával. Při nájezdu Hajníka podržel svůj tým Nevřela. Po centru Jachníka hlavičkoval Symerský pouze nad břevno. Na domácí tým se postupem času lepila stále větší nervozita. Strahovice úspěšně bránily v devíti lidech a počkaly si na příležitostní výpady. Do dvou nadějných příležitostí se prodral Továrek. Nejprve po přihrávce Tomíčka poslal míč pouze do rukavic Dubce. Už v  nastavení se mohlo ujmout rychlé přečíslení tři na dva, které však Továrek vyřešil střelou za sebe do brankáře, namísto přihrávky na zcela osamoceného Marka Pekárka. Strahovice tak vytěžily z minima maximum a mohou být s úvodem jara nadmíru spokojené.



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - T. Sobotík [-] (72. J. Skalík [-] ) , A. Polášek [-] , D. Velart [-] , D. Symerský [-] , L. Hanzelka [-] , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , V. Malovec [-] (72. M. Blažek [-] ) , P. Hajník [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Š. Továrek [-] , J. Hluchník [-] , J. Stříbný [-] (92. D. Obrusník [-] ) , V. Tomíček [-] , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] , D. Beneš [-] , J. Josefus [-] , P. Slavík [-] (84. F. Hladík [-] ) , M. Tomíček [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOLEC Jakub - LOJEK Jakub, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

Libhošť hodně branek dává, ale také hodně dostává. Strahovice se rovněž na jaře jeví dobře, takže si myslím, že půjde o zajímavý duel kola. Záleží na tom, jak se hosté popasují s náběhy domácích hráčů za své obránce. Libhošť totiž umí skvěle trhat soupeřovu obranu. Věřím ji více než Strahovicím a proto si myslím, že doma opět nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza