Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice zachraňovaly bod proti Libhošti


Branky


15

Podzimní překvapení ligy, celek z Libhoště, si od výletu na Prajzskou sliboval rozhodně více než jen pouhý bod na půdě posledního celku soutěže. Jenže si nepohlídal kraje poločasů, kdy inkasoval branky. Štěpánkovice si díky tomu uhrály na vlastním hřišti bod za remízu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy skórovali, ale po půli vedli hosté

Štěpánkovice měly povedený vstup do utkání. Hned zkraje zápasu zahrával standardku Tomíček a přesným nákopem našel hlavu svého švagra, skórujícího útočníka Grigarčíka - 1:0. Tentýž hráč pak z pětadvaceti metrů protáhl svalstvo gólmana Dubce. Favorizovaná Libhošť se po ospalejší úvodní pasáži dostala do tempa a po menším soustavném tlaku zaslouženě vyrovnala. Z poměrně ostrého úhlu zaskočil gólmana Lukovicse povedenou ránou skórující Polášek - 1:1. Vyrovnávací trefa hosty posilnila, rázem jich bylo plné hřiště. Za svou aktivitu byli ještě do přestávky odměněni vedoucí brankou. Mezer v obraně domácích využil po pravé straně unikající Skalík, jenž napálil míč do břevna a pro dobíhajícího kanonýra Smolarčíka už nebyl problém dorazit míč do opuštěné klece - 1:2. 

Štěpánkovicím pomohla k bodu penalta

Po změně stran mohla Libhošť pojistit vedení. Lukáš Hanzelka zakončil svůj únik na bránu střelou těsně vedle tyče. Obdobně pak dopadla povedená rána špílmachra Hajníka. Štěpánkovice musely s ubíhajícími minutami otevřít hru a více útočit. Stromský těží ze své rychlosti, ale v zakončení má pořád co vylepšovat. Jeho dravý únik narazil na připraveného gólmana Dubce. Po nadějném brejku chyběly čerstvému Heiderovi centimetry, aby dosáhl na míč a ohrozil bránu. Nebezpečnou hlavičku novice Šímy pak opět vychytaly rukavice pozorného Dubce. Nakonec se domácí přeci jen dočkali. K vyrovnání jim dopomohla penalta těsně před koncem duelu za faul na pronikavějšího Šímu. Hosté se sice výroku rozhodčího podivovali, ale to bylo tak vše, co mohli udělat. Zkušený matador Heider zachoval pevné nervy a přesnou střelou do protipohybu gólmana zajistil svému týmu bod za remízu - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Měli jsme skvělý vstup do utkání a dobrou pasáž do dvacáté minuty. Jenže pak jsme přestali hrát a čekali, co s námi soupeř udělá. Bohužel nás dvakrát potrestal za hrubky v obraně. My navíc neproměňujeme své šance, strašně se na góly nadřeme. Jsme trochu zklamaní, protože před zápasem jsme si věřili na výhru. Ale zase když se podíváme na průběh a uvážíme, že jsme vyrovnali až v samém závěru, musíme být rádi i za ten bod"

FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér): "S konečným výsledkem nejsme moc spokojeni. Obvykle, když se přiveze bod z venku, tak to může být vnímáno jako úspěch, ale my měli dnes rozhodně na víc. Už jen proto, že jsme víc než poločas vedli a měli to dotáhnout do vítězného konce. Nějaké šance na třetí gól byly, ale my s nimi dobře nenaložili. I proto dnešní remízu vnímám spíše jako ztrátu dvou bodů"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - M. Josefus [-] (78. J. Hanzlík [-] ) , D. Kožušník [-] (71. R. Heider [-] ) , J. Machala [-] - F. Stromský [-] - M. Grigarčík [-] - V. Kocur [-] , J. Tomíček [-] , M. Liška [-] (62. L. Nevřela [-] ) , O. Šíma [-] , M. Huber [-] (62. J. Dluhoš [-] )

FC Libhošť
O. Dubec [-] - J. Smolarčík [-] , V. Malovec [-] , A. Polášek [-] , D. Symerský [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] , J. Skalík [-] (46. T. Turský [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , F. Žárský [-] (62. L. Hanzelka [-] )

ŽK: 36. J. Skalík , 59. V. Malovec , 63. J. Smolarčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HOŠEK Jiří, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Doma jsme silní, dokážeme potrápit soupeře z horních příček a navíc náš tým posílilo par nových hráčů. Je to první zápas Jarní části soutěže, věřím v pořádnou atmosféru. Pro naše fanoušky urveme body a ukážeme Libhošti, že zápas na jejich půdě nestála ta správná Palestina.

20. 3. 2024 23:39
Výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích