1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kobeřicích rozhodla krásná branka v závěru zápasu


Branky


11

V neděli se odehrálo napínavé utkání mezi domácími Kobeřicemi a Pustou Polomí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů a neproměněná penalta domácích

Ve 14. minutě poprvé zahrozili hosté, ale na Potůčkuv centr těsně nedosáhl Gebauer. V 15. minutě nevyzrál na druhé straně na hostujícího brankáře Šimeček. Ve 25. minutě se ve výborné příležitosti po konstruktivní akci objevil Gebauer a jako první se zapsal na střeleckou listinu. Ve 40. minutě se po krásné individuální akci a dobré přihrávce za obranu dostal do šance opět Gebauer, ale tentokrát úspěšný nebyl. Minutu před koncem dostaly Kobeřice možnost vyrovnat, když byl ve vápně zfaulován domácí hráč a Kryštof se postavil k pokutovém kopu. Svoji příležitost ale zahodil a zkušený brankář Kozelský jej vychytal.

Utkání rozhodla krásná branka v závěru

V 57. minutě kopali domácí standartku a centr se dostal až k Večerkovi, jehož pokusu chyběly pouhé centimetry. Domácí se dočkali vytouženého vyrovnání, když v 66. minutě po další standardní situaci dostal míč hlavou do sítě Kryštof a bylo zaděláno na napínavý konec. Utkání nakonec rozhodla individuální akce Bergera, kdy si obešel několik obránců a nakonec krásně zakončil do horního rohu branky. Pustá Polom vybojovala na hřišti Kobeřic plný počet bodů a příští týden je čeká trápící se Oldřišov.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - A. Šimeček [-] , Z. Kryštof [-] , M. Stříbný [-] (46. P. Stuchlík [-] ) , A. Kolarčik [-] , V. Petzuch [-] (67. P. Kašný [-] ) , R. Wirth [-] , M. Schlischka [-] , O. Večerek [-] , P. Ševior [-] , D. Stareček [-] (51. . Střibný [-] )

Sport-Club Pustá Polom
L. Kozelský [-] - F. Drozd [-] , M. Hrabina [-] , T. Gebauer [-] , A. Dušek [-] (92. L. Sobota [-] ) , M. Palatický [-] (92. D. Muczka [-] ) , A. Rolný [-] , D. Augustýnek [-] (67. J. Frank [-] ) , T. Kludka [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-] (72. V. Berger [-] )

ŽK: 89. R. Wirth , 91. M. Schlischka - 43. R. Kuděla , 66. M. Palatický , 86. A. Rolný .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: HERDA Tomáš - PRIESOL Daniel, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: výhra hostů

Pusté Polomi bude vyhovovat velké hřiště v Kobeřicích, kde budou hodně na míči a Kobeřice do ničeho nepustí. Tipuji 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů