1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO | Chlumčany na Smíchově otočily skóre v závěru


Branky


24

Zápas dvou týmů, které svou hrou baví. Byť se domácí potýkají s rozsáhlou marodkou, ani tento zápas nenudil. Skončil stejně jako podzimní vzájemný zápas. Chlumčay zvítězily 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili domácí hráči, kteří na svého soupeře vlétli. Počáteční aktivita ale ke gólovému konci nevedla. Zahanbit se ale nenechaly ani Chlumčany, které s počtem šancí nezaostávaly a k dispozici měly navíc penaltu. Tu ale skvěle lapil Čapský.

Domácí příliš bránu netrefovali. Až chvíli před poločasem rozehrál Smíchov roh na krátko a centr Černého našel hlavu Karlíčka, který za přispění břevna dostal míč do brány. Domácí tak šli do kabin za stavu 1:0.

 

 

Ve druhé půli byli lepší hosté, kteří na začátku měli k dispozici řadu standardek, po nichž se ale neradovali. Domácí také ohrozili soupeřovu bránu, gólu se ale ke konci zápsu dočkali hosté. A bylo to právě po standardní situaci, kdy se po rohovém kopu prosadil Michal Němeček. O chvíli později bylo v chlumčanském táboře ještě veseleji. Odražený balón skvěle trefil Adam Beránek, který dokonal obrat.

Smíchov mohl rychle vyrovnat, na poslední chvíli ale skluzem zachránil situaci jeden z hostujících obránců.

Na konci zápasu ještě viděli červené karty smíchovský brankář Čapský a záložník Zikmund. Zanedlouho pak odpískal sudí Přibyl konec.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Zápas o 4. místo s Chlumčany, které jsou herně v celé soutěži podle mého názoru nejlepším týmem. Za normálních okolností velmi těžký zápas, ale dnes dvojnásob. Poslední týdny nás trápí velká marodka a v tomto zápase to vyvrcholilo. Mimo zraněného Sládka, Knappa, Reindla, Marvala, nemocného Fujana, Krejčího, Gruncla, jsme se museli potýkat ještě se zdravotními neduhami hrajícího Karlíčka, Přibáně a Tittlbacha. Moc tomu ani nepomohl B tým hrající ve stejnou dobu. Summa sumárum jsme na jaře totálně pomlácený a proti Chlumčanům jsme hráli v podstatě v 11 lidech. První poločas měly Chlumčany pokutový kop a pár šancí, ale z mého pohledu jsme byli lepším týmem. Po Karlíčkově hlavičce ke konci poločasu jsme šli do zaslouženého vedení 1:0. Do druhého poločasu do toho Chlumčany začaly šlapat a my jsme se stáhli do bloku, což byla pro hosty voda na mlýn. Celý druhý poločas jsme byli pod stupňujícím tlakem, kterému se nám dařilo dlouho odolávat. Příležitosti, do kterých se Chlumčany dostávali buď skončili v mých rukavicích nebo uhrané klukama přede mnou. Bohužel, přestože jsme dobře bránili, tak si Chlumčany mohli pomoct velkým množstvím, dobře kopaných standardních situací. Jedna z těchto standardních situací skončila v naší brance 10 minut před koncem, když se střílený centr mířený do chumlu hráčů nějak poodrážel do sítě. Hůře bylo o 5 minut později, když se nám nepodařilo odkopnout odražený míč po rohovém kopu. Ortodoxní levák Beránek napravil neproměněnou penaltu neskutečnou halfvolejí pravou nohou a vymetl pavoučiny v rohu naší branky. Po obdržené brance se dostal do velké šance ještě Marek, ale hostujícího brankáře a obránce nedokázal překonat. V závěru jsme obdrželi ještě dvě červené. Jednu já za jasný faul mimo vápno, když jsem zatáhl za "záchranou brzdu" a druhou Zikmund za oplácení. Myslím si, že jsme se v zápasu vydali na maximum, ale bohužel Chlumčany byly lepším týmem a zaslouženě vyhráli.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: První poločas byl soupeř přesnější a o něco aktivnější - vlítl na nás ve velkém stylu. My jsme naopak měli celkem problém s naší hrou, ale na šance to bylo téměř vyrovnané. Domácím se podařilo vstřelit šťastnou branku ve 40. minutě, a vedli 1:0 - tento výsledek se nesl ve vzduchu až do ukončení prvního poločasu. Do druhého poločasu jsme šli absolutně odhodlaní, že nepříznivý výsledek otočíme a odvezeme si 3 body. Soupeř ve druhé půli začal taktizovat, a snažil se průběh utkání mermomocí zdržovat, což je pochopitelné, ale z naší strany velmi frustrující… Na nás se ale přeci jenom usmálo fotbalové štěstíčko ke konci zápasu, kde karma zahrála hlavní roli, když jsme dokázalii vstřelit dvě branky v posledních 15 minutách zápasu, čímž jsme výsledek utkání dokázali otočit na 1:2. Po zbytek zápasu jsme si to už pohlídali, a vybojovali jsme velmi těžké vítězství proti silnému soupeři.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - D. Titlbach [-] (94. V. Bešta [-] ) , J. Marek [-] , P. Karlíček [-] (65. J. Louda [-] ) , J. Šneberger [-] , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , J. Přibáň [-] , P. Konopík [-] , D. Bešta [-] , J. Černý [-]

TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] (4. M. Hůla [-] ) - J. Javorský [-] , M. Vojáček [-] (89. F. Šteffel [-] ) , P. Šimána [-] , L. Tomášek ml. [-] , A. Beránek [-] , P. Dostálík [-] (59. J. Havlíček [-] ) , M. Němeček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 18. D. Bešta , 49. A. Zikmund , 68. D. Titlbach , 69. J. Čapský - 47. M. Vojáček , 94. J. Javorský . ČK: 92. J. Čapský , 94. A. Zikmund .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - MĚŘIČKA Vojtěch, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Filip Sedlačko
Tip experta: remíza

Opět čekám velice vyrovnaný zápas a předpokládám, že nepadne moc branek. Smíchov má doma skvělou statistiku a ještě tam neztratil. V tomto kole ale očekávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích