3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice vyhrály první jarní domácí zápas nad Radoticemi


Branky


14

Na hřišti Jaroměřic se odehrál zajímavý fotbalový souboj mezi tamním týmem a Radoticemi, který přinesl mnoho emocí a událostí. Jaroměřice nakonec slavily vítězství 3:0, přičemž zápas nebyl jen o gólech, ale také o kontroverzních momentech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Domácí tým se ujal vedení v prvním poločase, když ve 25. minutě Anton Milchevych skóroval a poslal Jaroměřice do vedení 1:0. Tento gól dodal domácím hráčům potřebné sebevědomí a kontrolovali průběh zápasu až do přestávky.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase pokračoval tlak Jaroměřic a v 47. minutě se podařilo Ondřeji Pavlecovi zvýšit vedení na 2:0, což bylo pro Radotice další tvrdé oříšky k rozlousknutí. Ovšem události se ještě více vyhrotily ve 59. minutě, kdy došlo k potyčce mezi hráči obou týmů. V důsledku této potyčky byli vyloučeni domácí hráč Tomáš Kalay a hostující hráč Martin Habich, čímž se počet hráčů na hřišti zúžil a hra se stala ještě dynamickější. I přes nižší počet hráčů na hřišti dokázali Jaroměřice udržet své vedení a v 82. minutě Anton Milchevych vstřelil svůj druhý gól v zápase, čímž definitivně rozhodl o výhře svého týmu a zápas skončil výsledkem 3:0. Tento zápas byl plný vzrušení a dramatických momentů, které diváky držely v napětí až do posledních okamžiků. Gratulujeme Jaroměřicím k vítězství a oběma týmům k bojovnému výkonu, ačkoli se nakonec Radoticím nepodařilo bodovat. Jaroměřice tak i ve svém druhém jarním domácím zápase naplno bodovali a tím se posouvají tabulkou stále výš a výš A určitě ještě zamíchají kartami ve vrchní části tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Jaroměřice si užili pohodový zápas, kdy kontrolovali hru. Jediným vzrušením byl konflikt Kalaye, za který obdržel červenou kartu.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] (81. O. Badawi [-] ) , J. Urbánek [-] , Z. Nykrmajer [-] , T. Přibyl [-] - A. Milchevych [-] (85. V. Kočí [-] ) , J. Stejskal [-] , L. Horký [-] - T. Kalay [-] - P. Hadraba [-] , J. Pelán [-] (13. O. Pavelec [-] )

TJ Družstevník Radotice
P. Křivan [-] - M. Habich [-] , A. Mrkva [-] (82. M. Endl [-] ) , D. Kincl [-] (46. M. Kincl [-] ) , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-] (74. M. Tobolka [-] ) , M. Čurda [-] (88. J. Nevěčný [-] ) , M. Tobolka [-] , J. Tengeri [-] , M. Jeleček [-] , V. Bláha [-]

ŽK: 17. A. Milchevych - 17. M. Tobolka , 45. M. Jeleček , 66. V. Bláha . ČK: 59. T. Kalay - 59. M. Habich .
Hráči zápasu: M. Kašparides - M. Čurda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - KUTÁLEK Ladislav (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady se budou body dělit.

Tip: remíza