Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice v divokém zápase porazily Rapotice B


Branky


12. M. Rada , 19. M. Rada , 44. M. Šimek , 49. M. Obůrka , 62. P. Růžička , 69. M. Rada - 21. M. Šmarda , 58. A. Chatrný
13

V napínavém fotbalovém souboji mezi Čáslavicemi a Rapoticemi B se fanoušci nedělního odpoledne dočkali opravdové golejády. Čáslavice si nakonec odnesly vítězství se skvělým výsledkem 6:2, přičemž obě mužstva podala skvělý výkon, který přinesl mnoho emocí a napětí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Domácí tým se ujal vedení již v 12. minutě, kdy Milan Rada zužitkoval přesnou přihrávku svého spoluhráče a otevřel skóre zápasu. O sedm minut později se Rada opět prosadil a zvýšil náskok Čáslavic na 2:0, což poslalo domácí fanoušky do varu.Rapoticím B se však podařilo snížit náskok soupeře v 21. minutě, kdy Michal Šmarda překonal brankáře domácího týmu a snížil stav na 2:1. Nicméně, Čáslavice si nechaly ujít svou šanci na další góly a ještě před koncem prvního poločasu se jim podařilo znovu skórovat. V 44. minutě Marcel Šimek zvyšoval vedení domácích na 3:1, čímž poslal tým do šaten s výrazným náskokem.

Domácí ještě skóre navýšili. Padly i tři červené karty

Druhý poločas začal stejně aktivně jako ten první, a to ze strany Čáslavic. V 49. minutě Michal Obůrka přidal čtvrtý gól pro domácí, který posílil jejich pozici na hřišti. Nicméně, Rapotice B neztrácely naději a v 58. minutě Adam Chatrný snížil náskok Čáslavic na 4:2, což vrátilo trochu naděje hostujícímu týmu. Avšak Čáslavice neustávaly ve svém tlaku a v 62. minutě se zásluhou Patrika Růžičky opět dostaly do třígólového vedení 5:2. To bylo jako těžký úder pro Rapotice B, které se snažily držet krok s domácím týmem, ale v 69. minutě Milan Rada vsítil svůj třetí gól v zápase a završil tak výhru Čáslavic 6:2. Zápas byl poznamenán i událostmi mimo hřiště, kdy v průběhu druhého poločasu oba týmy obdržely červené karty. Za hostující Rapotice B byli vyloučeni Michal Matoušek a Stanislav Binka, zatímco za domácí Čáslavice musel nařízeným vyloučením opustit hřiště Libor Micka v 77. minutě. Tento zápas přinesl mnoho emocí a diváci si určitě přišli na své. Gratulujeme Čáslavicím k vítězství a oběma týmům k bojovnému výkonu.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Štveráček [-] - M. Klika [-] , M. Obůrka [-] , A. Polický [-] (37. L. Micka [-] ) , M. Šimek [-] (69. L. Mach [-] ) , P. Růžička [-] , M. Rada [-] , M. Růžička [-] , R. Bastl [-] (76. P. Vyhnálek [-] ) , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-]

FC Rapotice B
A. Krčma [-] - P. Tesař [-] (46. M. Laš [-] ) , J. Bela [-] , A. Chatrný [-] , M. Dobeš [-] , M. Šmarda [-] (46. V. Doležal [-] ) , M. Laš [-] (46. S. Binka [-] ) , J. Tesař [-] , J. Karmazín [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 23. O. Bulička , 45. L. Micka , 88. M. Růžička - 30. M. Matoušek , 88. J. Tesař . ČK: 77. L. Micka - 52. M. Matoušek , 52. S. Binka .
Hráči zápasu: M. Rada - A. Chatrný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - PEŘINKA Jiří, EIS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Z Čáslavic se body jen tak nevozí. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích