2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice začaly jaro výhrou nad Litohoří


Branky


18

Zápas mezi týmy Jaroměřice a Litohoř nabídl fanouškům fotbalovou podívanou plnou emocí a napětí. Jaroměřice nakonec vyhrály s výsledkem 2:1, přičemž oba týmy podaly skvělý výkon až do posledních okamžiků utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas začal vyrovnaně, oba týmy se snažily o převahu a vytvoření si šancí na branku, ale obrany obou mužstev byly pevné a nedovolovaly soupeřům snadné průniky. Litohoř měla více možností k zakončení, ale jejich střely nebyly dostatečně přesné, aby ohrozily branku Jaroměřic.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas přinesl ještě více vzrušení. V 72. minutě se konečně prosadil Anton Milchevych z týmu Jaroměřice, který proměnil šanci a poslal míč do sítě soupeře, otevírající skóre zápasu. Jen o dvě minuty později, opět Anton Milchevych přidal druhý gól pro Jaroměřice, tentokrát po rychlém protiútoku. To zvedlo morálku domácího týmu a zdálo se, že mají v zápase pevně zajištěné vedení. Nicméně, Litohoř se nechtělo vzdát a začalo tlačit dopředu, aby se pokusilo snížit náskok soupeře. Jejich úsilí bylo odměněno v závěrečných minutách zápasu, když Tomáš Kosmák vstřelil kontaktní gól pro svůj tým, snižující vedení Jaroměřic na jednu branku.I přesto, že se Litohoř snažila vyrovnat v závěrečných chvílích, Jaroměřice se dokázaly ubránit a uhájit své vedení až do posledního hvizdu rozhodčího. Zápas mezi Jaroměřicemi a Litohoří byl skvělým příkladem vášnivého fotbalu, který přináší radost a napětí všem fanouškům. Gratulujeme Jaroměřicím k vítězství a Litohoři k bojovnému výkonu.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Hosté začali sympaticky, kdy si vytvořili několik, ale vse skončilo na golmanovi Kašparidesovi, naopak hostující gólman mohl být po faulu vyloučen, kdy se tak nestalo. Domácí poté uděřili dvakrát v závěru, kdy gol hostů v poslední minutě už nic neznamenal.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Utkání bylo vyrovnané, bohužel jsme nepromněnili tutovku kterou měl na kopačce Novotný. Domácí poté své šance zužitkovali a zápas dotáhli k vítězství



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - N. Halianych [-] , T. Kalay [-] , L. Horký [-] , J. Stejskal [-] , A. Milchevych [-] (87. O. Pavelec [-] ) , T. Přibyl [-] , F. Dusík [-] (81. V. Kočí [-] ) , Z. Nykrmajer [-] , J. Urbánek [-] , T. Hambálek [-]

TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - K. Svoboda [-] , D. Puchnar [-] , J. Pintér [-] , P. Obrdlík [-] , M. Novotný [-] , T. Kosmák [-] , P. Šindelář [-] , T. Kašík [-] (84. V. Polický [-] ) , R. Finda [-] (87. D. Raab [-] ) , L. Dolanský [-] (76. J. Okoš [-] )

ŽK: 75. F. Dusík - 8. Z. Kapinus , 16. T. Kosmák .
Hráči zápasu: A. Milchevych - T. Kosmák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - CVACHOVEC Jan (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí to zvládnou za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích