1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad vezou tři body z Dvora


Branky


8

Lázně Bělohrad dokázali porazit rozjetý Dvůr. když na jejich hřišti zvítězily 2:1. O oba góly hostujících se postral Horáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

Jedinou branku první půle vstřelili hosté. V 19. minutě hostující kapitán Loner našel Horáčka a ten prostřelil Matulu. Ve 29. minutě byli domácí blízko k vyrovnávní,  když měli možnost pokutového kopu. K penaltě se postavil Knespl a bohužel pro domácí trefil pouze tyč. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

O výhře Bělohradu rozhodlo duo Loner-Horáček

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když hned z první útočné akce udeřil Knespl a srovnal na 1:1. Poslední slovo však měli hosté, konkrétně opět Loner a Horáček. Hostující kapitán další pěknou přihrávkou vyslal Horáčka a ten podruhé v zápase překonal Matulu. Hosté dokázali jednogólový náskok udržet do závěrečného hvizdu a mohli se tak radovat z důležité výhry!



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: Bohužel se nám nepodařilo navázat na sérii dobrých výsledků a z dalšího domácího zápasu odcházíme bez bodu. Můžeme si za to sami, jelikož jsme naprosto prohospodařili první poločas, ve kterém jsme navíc neproměnili pokutový kop. Brzké vyrovnání nás po pauze mělo nakopnout, místo toho přišel druhý gól soupeře. Až závěrečných dvacet minut nabídlo tlak do branky, hosté ale výhru uhájili.




Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - T. Picha [-] (37. M. Jirousek [-] ) , L. Trnka [-] (72. Z. Hampl [-] ) , T. Formánek [-] , D. Sojka [-] (84. D. Žaba [-] ) , A. Ngantsie [-] (46. M. Janata [-] ) , T. Olawoyin [-] , F. Machač [-] , D. Knespl [-] , M. Hruška [-] , D. Vitebský [-]

SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - P. Horáček [-] (86. J. Jezbera [-] ) , J. Odvárko [-] , J. Kracík [-] , D. Kulhánek [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Nezbeda [-] (74. M. Rychecký [-] ) , M. Wagenknecht [-] (80. A. Balcar [-] ) , J. Kluz [-] (46. J. Kněžourek [-] ) , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 9. T. Olawoyin , 39. F. Machač , 74. T. Picha , 74. D. Knespl , 84. D. Vitebský - 22. J. Wagenknecht , 24. T. Nezbeda , 40. J. Hrnčíř , 72. J. Kracík , 78. P. Horáček , 90. J. Horák . ČK: 93. D. Knespl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru domácích před vlastním publikem budou chtít navázat na výhru proti Hořicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích