1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 14:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř jasně vyhrála v Rychnově


Branky


66. J. Kábrt - 45. J. Bano , 73. Z. Kocourek , 75. M. Exnar , 92. J. Bano
8

Toto kolo nabídlo další zajímavý zápas mezi Rychnovem a Jaroměří. Tento zápas možná až překvapivě jasně ovládla Jaroměř, která zvítězila 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Na první branku diváci museli čekat až do závěru první půle. Pohořálek se dostal do vápna, kde našel Exnara, ten dokázal míč v těžké pozici udržet a dokonce přihrát na rozběhlého Bana, který propálil vše co mu stálo v cestě.

Domácí dokázali srovnat, pak si ale vzala opět slovo Jaroměř

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když v 66. minutě udeřili z rohového kopu. Na centrovaný míč si krásně naskočil Kábrt a přesnou hlavičkou srovnal na 1:1. To ale bylo ze strany domácích vše a opět začali úřadovat hosté. Dvěma brankami v rychlém sledu si vzali vedení zpět. Nejprve pěknou individuální akci Bana zakončil Kocourek a o chvíli později zvýšil na 3:1 Exnar. V nastavení pak na konečných 4:1 upravil Bano, který si tak připsal druhý přesný zásah.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Miroslav Rűcker, trenér: Ve vyrovnaném prvním poločase jsme inkasovali branku ve 45. minutě. Ve druhém poločase se nám sice podařilo vyrovnat, ale v dalším průběhu jsme soupeři dovolili naší nedůslednosti jednoduše skórovat. A tak si Jaroměř zaslouženě odváží všechny body.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Po výsledkovém a herním kolapsu v poháru v Železnici bylo dnes jasným cílem toto nepovedené vystoupení odčinit. Díky zodpovědnému výkonu celého týmu se to podařilo. Pomohl nám určitě gól do šatny. I přes vyrovnání domácích jsme sehráli závěr zápasu chytře a získali velmi cenné vítězství.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Nosek [-] , J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] , J. Kocman [-] (46. J. Lukášek [-] ) - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] - F. Široký [-] , T. Markovič [-] (56. M. Červinka [-] ) , R. Zajíček [-] (56. J. Šťovíček [-] )

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Š. Rind [-] , A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , J. Bajer [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , J. Podolník [-] (66. Z. Kocourek [-] ) , O. Častvaj [-] (31. A. Horák [-] )

Počet diváků: 45. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - ČOŽÍK Marek, JANOUŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra hostů

Tady více věřím Jaroměři, ale Rychnov jim určitě nenechá nic zadarmo a bude to drama až do konce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů