Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma přejela Jičín


Branky


8

Dobruška navázala na povedený zápas v Libčanech a doma jasně porazila Jičín 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní gól Karala

Skóre zápasu otevřel už v 6. minutě Karal a jeho trefa opravdu stála za to! Po rohovém kopu Čančary nádhernou patičkou umístil míč k pravé tyči a poslal Dobrušku do vední. Dobruška se v první půli prosadila ještě jednou, těsně před odchodem šaten Čančara našel Haška a ten prostřelil Sýkoru.

Dobruška byla efektivní i v druhé půli

Dobrušce to střílelo i v druhé půli a opět v tom měl prsty Čančara, který poslal přetažený centr na zadní tyč, který našel hlavu Světlíka a ten hlavičkou o břevno zvyšoval už na 3:0. V 70. minutě Čančara svůj skvělý výkon korunoval i brankou, když pěknou střelou překonal Sýkoru. Na konečných 5:0 upravil v 79. minutě Doucek, kterého dalším přesným pasem vyslal Čančara a Doucek tváří v tvář Sýkorovi zachoval klidnou hlavou a poslal míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Anglický týden se nám povedl a mohlo být ještě veseleji, kdyby pohár dospěl do penalt. Dnes výsledek vypadá jednoznačně, ale tak jednoduché to nebylo. Hosté vypadali v poli dobře, ale obrana řízená Karalem je do šancí moc nepostila a naši hráči naopak své šance využili. Sestavu jsme lepili a tak i těm co dnes zaskočili, děkuji.




Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] (79. J. Žahourek [-] ) , P. Krahulec [-] , P. Feichtinger [-] , D. Eimann [-] (84. T. Nguyen [-] ) , A. Hašek [-] (74. K. Krištof [-] ) , M. Eimann [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

SK Jičín
M. Sýkora [-] - P. Mokošín [-] , A. Gaubman [-] , F. Smolík [-] (72. A. Kopáček [-] ) , P. Buchvald [-] - V. Matějka [-] , O. Zugar [-] , J. Ulvr [-] , L. Joukl [-] (46. L. Holer [-] ) - D. Machačný [-] (72. J. Macháček [-] ) , D. Fidrich [-] (66. J. Vích [-] )

ŽK: 56. M. Eimann - 58. D. Machačný , 79. P. Mokošín , 85. P. Buchvald .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

Výhra Dobrušky a potvrzení důležitých bodů z Libčan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích