Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma zabrala


Branky


7

Dobrušce se vstup do jara moc nevyvedl. Ovšem v Libčanech svěřenci Milana Petříka předvedli skvělý výkon a zaslouženě zvítězili 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrušce vyšla první půle na jedničku

Dobruška byla od prvních minut aktivnější a v první půli z několika svých šancí dokázala zužitkovat tři. Ve 23. minutě otevřel skóre zápasu Hašek, na něj o tři minuty později navázal Komůrka a na poločasových 3:0 upravoval ve 37. minutě Feichtinger.

Dobruška byla lepší i v druhé půli

Hostům vyšel vstup i do druhé půle, když v 50. minutě vstřelil svoji druhou branku Hašek. Další branky padaly až v závěrečné pětiminutovce. V 85. minutě zvyšoval na 5:0 Světlík a vzápěti korigoval na konečných 1:5 Petřík.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta, sekretář: Jediná fotbalová dovednost, ve které jsme hosty v kvalitě předčili, bylo vhazování autů. A to na vítězství nestačilo.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Po nevydařeném zápase s Jaroměří jsme potřebovali zabrat. Díky vylepšené hře celého týmu se to povedlo - snad více než jsme čekali. Podpořili to nejlepší výkony některých hráčů v jarní části a výhra je docela zasloužená. Je třeba mužstvu, co předvedlo po neúplně optimální stavu v týdnu poděkovat.



Sestavy


SK Libčany
T. Finke [-] - J. Petřík [-] , D. Hrůša [-] , F. Studýnka [-] , J. Mokrý [-] (57. F. Korenčík [-] ) , M. Hofman [-] (67. M. Novotný [-] ) , M. Holubec [-] , M. Bořke [-] , J. Semerák [-] , P. Čihák [-] , J. Hušek [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] (73. L. Prostředník [-] ) , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] (88. ) , P. Krahulec [-] , P. Feichtinger [-] , J. Komůrka [-] (80. K. Krištof [-] ) , A. Hašek [-] (88. O. Bílek [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Miškář Karel - ŠNAJDR Michal, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Tadeáš Tobiška
Tip experta: výhra domácích

Dobruška bude pokračovat ve svojí jarní hře a z Libčan odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích