5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 14:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice po dvou remízách slaví výhru


Branky


40. D. Motl , 56. M. Jedlička , 69. M. Jedlička , 76. I. Zarnadze , 82. I. Zarnadze (p.)
9

Solnice po remízách s Libčany a Českou Skalici si doma spravili chuť proti Jičínu, který porazila 5:0. O své výhře rozhodl hlavně jejich výkon ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehkého dvakrát záchránila tyč, poté udeřil Motl

První půle nenasvědčovala tomu, že by Solnice měla vyhrát tak vysokým rozdílem. Hosté několikrát velmi nebezpečně zahrozili, dvakrát dokonce trefili tyč. Jedinou branku první půle nakonec vstřelili domácí, když těsně před odchodem do kabin překonal Motl Sýkoru.

Dva dvougólový střelci

Do druhé půle domácí vstoupili aktivněji a v 56. minutě Jedlička zvyšoval na 2:0. Stejný hráč se prosadil i o třináct minut později a bylo to už 3:0. Solnický trenér Potužník měl dobrou ruku i při střídání. V 71. minutě přišel na hříště Irakli Zarnadze, který už po pěti minutách na hřišti zvyšoval na 4:0 a v 82. minutě z pokutového kopu pečetil výhru Solnice 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Po středečním kolapsu v obranné fázi jsme udělali změny. První poločas jsme byli více na míči a diktovali tempo hry. Bohužel až na vedoucí branku jsme nebyli schopni dotáhnout naše útočné akce do konce. Ve druhém poločasu jsme ,,zařadili 2.rychlostní stupeň,, a hosté začali fyzicky odcházet. Výsledkem byly 4 vstřelené góly. Dnes bych chtěl vyzdvihnout stopera Jedličku, který vzadu uhrál nulu a k tomu vstřelil 2 branky.

SK Jičín
Aleš Gaubmann, trenér: Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství a k perfektně připravenému trávníku. Škoda našich dvou nastřelených tyčí v 1. poločase a neudělené ČK!



Sestavy


SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] (46. R. Dostálek [-] ) , L. Pavlíček [-] , O. Tobiška [-] (46. D. Valášek [-] ) , J. Nejman [-] , D. Motl [-] (78. L. Dymák [-] ) , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] (64. P. Vítek [-] ) , D. Volf [-] (71. I. Zarnadze [-] ) , M. Jedlička [-] , R. Ptáček [-]

SK Jičín
M. Sýkora [-] - P. Buchvald [-] , J. Ulvr [-] (70. A. Kopáček [-] ) , J. Kuncíř [-] , F. Smolík [-] - D. Machačný [-] , P. Mokošín [-] , L. Joukl [-] (70. F. Kosejk [-] ) , O. Zugar [-] - V. Matějka [-] , L. Holer [-] (82. A. Gaubman [-] )

ŽK: 20. D. Volf , 90. I. Zarnadze - 24. V. Matějka , 84. D. Machačný .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JEŽEK Jakub - MATULA Pavel, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Filip Vlkanova
Tip experta: výhra domácích

Jiný výsledek než výhra domácích by byl překvapením (jako z pohádky)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů