0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police zvládla težký zápas ve Dvoře


Branky


8

Rozjetá Police zavítala do Dvora Králové a domácí se lídrovi soutěže v některých částech zápasu dokázali vyrovnat a díky skvělému výkonu gólmana Matuly mohli až do konce zápasu pomýšlet na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní rána Camary

Hned od prvních minut se hrál atraktivní fotbal, jako první se do šance dostali hosté, kdy Matějka prověril Matulu. V 8. minutě už bylo na laviččce Police veseleji, když se parádní ranou z přímého kopu prosadil Camara. Velkou šanci měli i domácí, kdy se odražený míč dostal k Vitebskému a ten skrytou střelou orazítkoval tyč. O chvíli později došlo k dalšímu souboji Matula vs. Camara, kdy Camara zahrával další přímý kop, ale tentokrát gólman Dvora parádním zákrokem nejlepšího střelce soutěže vychytal. Do konce první půle další branka nepadala a do šaten tak mohli odcházet spokojenější hosté.

Matula dlouho držel Dvůr ve hře

Ve druhé půli byli opět hosté aktivnější, ale domácí vycházeli ze zajištěné defenzivy a také občas zahrozili. dobrou příležitost měla Police v 62. minutě, kdy se po rychlé kombinaci dostali od svého vápna až k vápnu Dvora, Routek vyvezl míč narazil si s Camarou, poté vyslal pas do křídla na Matějku, který míč zatáhl do strany a zpětnou přihrávkou opět hledal Routka, proti jeho střele ale dobře zasáhl Matula. V 65. minutě musel Matula vytahovat další parádní zákrok proti střele Lehkobyta. Police nedokázala najít recept na domácí gólmana a tak i po závěrečném hvizdu rozhodčího svítilo na světelné tabuli skóre 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: V utkání jsme drželi s favoritem krok, ale bohužel k tomu, abychom bodovali, jsme potřebovali my jeden gól vstřelit. První předpoklad jsme splnili a to byl vynikající výkon brankáře Matuly. Výhra hostů byla nakonec zasloužená. Přesto musím kluky pochválit.

Spartak Police nad Metují
Libor Vacho, trenér: Matula : Police 0:1. Výborný výkon domácího brankáře nás držel na pozoru v zadních řadách až do konce utkání. Vydřené vítězství, kterého si nesmírně vážíme.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - F. Machač [-] (46. M. Janata [-] ) , L. Trnka [-] (83. R. Klazar [-] ) , D. Knespl [-] , T. Formánek [-] , A. Ngantsie [-] , M. Jirousek [-] (83. J. Rejl [-] ) , D. Sojka [-] (78. M. Hruška [-] ) , T. Picha [-] , D. Vitebský [-] , T. Olawoyin [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - J. Matějka [-] (87. S. Makarenko [-] ) , P. Topolnytskyi [-] (66. O. Spišák [-] ) , O. Fotr [-] , D. Camara [-] (83. O. Havrda [-] ) , I. Lehkobyt [-] , M. Routek [-] , B. Durbin [-] , P. Franc [-] , M. Moravec [-] , P. Gilian [-]

ŽK: 40. D. Knespl , 89. T. Olawoyin - 40. D. Camara , 89. P. Gilian , 90. P. Vlk .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hanousek Karel - BOHATA Antonín, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Filip Machač
Tip experta: remíza

Doufám v to že Dvůr dokáže Polici sebrat nějaký ten bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů