Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2024 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice podruhé za sebou remizovala


Branky


11

V první dohrávce 17. kola přivítala Solnice Českou Skalici. Utkání bylo bohaté na góly a diváci se rozhodně nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

V zápase se skóre přelévalo ze strany na stranu. První branka padla již v 6. minutě, kdy Lehkého překonal Diviš, který si připsal svoji třetí branku na jaře. Solnice dokázala reagovat bleskově, když o tři minuty později srovnal Pavlíček. Další změna skóre přišla v 17. minutě, kdy se prosadil hráč minulého kola Patrik Rompotl. I přesto, že hosté dvakrát vedli, tak do šaten mohli odcházet spokojenější domácí, kteří zásluhou Tobišky a Vítka otočili do poločasu skóre z 1:2 na 3:2.

Zápletka v poslední patnáctiminutovce

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a v 58. minutě svoji druhou brankou v zápase Marek Vítek zvyšoval na 4:2. Jednalo se o jeho 22. trefou v sezóně. Hostům se ale povedlo zápas zdramatizovat, nejprve se v 72. minutě podruhé trefil Rompotl a v 84. minutě srovnal na konečných 4:4 Jakub Chmelík.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Totální chaos v defenzívě a hrubé individuální chyby nás připravily dnes o 3 body. Soupeři jsme darovali bod. A když k tomu připočtu ještě neproměněnou penaltu, vznikne z toho jeden z nejhorších výkonů za poslední rok. Nezbývá nám než doufat, aby se co nejdříve uzdravil stoper Michael Ptáček.

TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: V dnešní dohrávce jsme začali velice dobře a Diviš nás poslal do vedení, bohužel stejně jako minulý týden jsme velmi brzo inkasovali po centru a velmi sporném dotyku domácího útočníka. Zanedlouho jsme šli opět do vedení z pokutového kopu, ale vedení jsme ihned opět ztratili a po hrubé chybě vzadu jsme do poločasu ještě inkasovali. Po změně stran se domácí prosadili ještě jednou. Zápas jsme nezabalili. V závěru při standardce prokázal rozený střelec Jakub Chmelík čuch na góly a srovnal na 4:4.



Sestavy


SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] , L. Pavlíček [-] (85. D. Motl [-] ) , O. Tobiška [-] , I. Zarnadze [-] (71. P. Hovorka [-] ) , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] (71. D. Valášek [-] ) , P. Vítek [-] (71. L. Dymák [-] ) , R. Ptáček [-] , M. Jedlička [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , M. Tipelt [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (67. J. Hánl [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (84. P. Sedláček [-] )

ŽK: 41. P. Vítek , 45. J. Nejman , 90. J. Krolop - 63. M. Tipelt .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlachynský Kamil - ŘÍHA Luboš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Velké hřiště a nátlaková hra nebude Skalici vonět. 3x se prosadí Mára Vítek a 1x Móťa z penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích