Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboňské béčko ve druhé půli zabralo, ale Slavonice výhru uhájily


Branky


13
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský: Hrůzostrašný 1. poločas a výborná druhé půle. Tak by se dal charakterizovat jednou větou zápas ve Slavonicích. Absence 8 hráčů! (Kocanda, Bednář, Čábela - dlouhodobě zranění, Bartl, Týnavský - pracovní povinnosti, Beníšek, Kučera - v zahraničí, Meškan - nemoc) nám způsobila, že na hřiště soupeře jsme jeli bez jediného náhradníka. Opět jsme nezachytili úvod zápasu a stává se nám tak z toho noční můra. Možná je to v hlavách hráčů, možná nekoncentrovaností, přestože hráče na to před každým utkáním upozorňujeme. Kiks na naší právě straně, když obrana nezachytila dobíhajícího útočníka - 1:0. Po další špatné rozehrávce stoperů, trest na 2:0. V 35. minutě zmatek v obraně, střela domácích ze střední vzdálenosti, kdy se míč za čáru odrazil od zad našeho gólmana - 3:0. Výkon všech hráčů bez výjimky byl zoufalý, bezkrevný a bez chuti. O přestávce byla v šatně bouřka, kdy jsem musel zvýšit hlas a některé věci jsme si vyjasnili. Udělali jsme drobnou změnu, když Pfeifer se posunul do útoku a na jeho post na kraj zálohy se přesunul Dušek. Nejen tato změna přispěla k naprosto odlišné 2. půli. Nasazení, chuť hrát a hlavně dát branky, se od počátku projevily a na hřiště nastoupilo úplně jiné mužstvo. Všichni makali a výsledkem byly 2 branky v rozmezí několika vteřin. Nejdříve V 60. minutě kopal trestňák z dobrých 35 metrů Svoboda a trefil brankáře, aby ze stejné vzdálenosti o pár vteřin později po teči vstřelil krásnou branku, která se v této soutěži často nevidí. O minutu později pak vystihl špatnou rozehrávku domácích Hlubocký a podél brankáře dal zkušeně k tyči. Během dalších 2 minut jsme měli ještě 2 tutovky a trefili břevno. I když jsme šli za vyrovnáním, hráli bez střídání, soupeře přehrávali, na víc to však nestačilo. Domácí pak v nastavení, kdy jsme kopali roh, z brejku rozhodli. Chci pochválit všechny hráče, protože bez střídání se vydali ze všech sil a mohli nakonec utkání dovést do nerozhodného výsledku. Všem hráčům za předvedený výkon děkuji a věřím, že za týden s K. Řečicí při plné sestavě konečně zabodujeme. Musím ještě připomenout, že se mi líbil výkon rozhodčích, kteří byli objektivní.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Přibyl [-] , M. Karpíšek [-] , P. Slabý [-] , F. Žampa [-] (69. M. Jahoda [-] ) , T. Lukš [-] (46. M. Horák [-] ) , M. Balík [-] , D. Nevrkla [-] , P. Lukš [-] , J. Anděl [-] , P. Marhoun [-] (84. P. Panzer [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - D. Širhal [-] , V. Wimmer [-] , D. Svoboda [-] , M. Blažek [-] - J. Divoký [-] , J. Rešl [-] , M. Nehoda [-] , M. Pfeifer [-] , D. Dušek [-] - M. Hlubocký [-] -

ŽK: 10. P. Slabý , 45. P. Marhoun , 82. M. Přibyl - 70. M. Nehoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - RYNEŠ Vladimír, MAŇHAL ING. Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích