3:1
(0:1)
32. J. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bídný výkon Městečka potrestala Kněževes


Branky


50. T. Šíma , 67. J. Plaček , 74. R. Otcovský (vl.) - 32. J. Urban
14

První jarní body mohla Kněževes připsat v těžkém domácím zápase proti Městečku. Ohnivci se v tomto utkání přesvědčili, jak je důležité vážit si šancí a proměňovat je. Kdyby dali většinu šancí včetně pokutového kopu během prvního poločasu, bylo by o vítězi možná rozhodnuto. Brankář Lenner ale měl svůj den, domácí ve druhé půli vstali z mrtvých a zápas otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lenner zářil

V prvním poločase, dá se říci, byl na hřišti jeden tým. Podle předpokladů to bylo Městečko, které si dokázalo vypracovat šance, ale problém byl s jejich proměňováním. Tou největší byla za bezbrankového stavu penalta, ke které se postavil francouzský spící kanonýr Gabriel, kterého ale vychytal Lenner.

 

Kněževeský brankář držel svůj tým několika dobrými zákroky, i tak ale jednou inkasoval. Po půl hodině hry se za vápnem uvolnil Urban a jeho tečovaná střela skončila za Lennerem - 0:1. Ohnivci byli více na míči a jejich náskok mohl a měl být vyšší. Pokud chtěla Kněževes výrazněji promluvit do osudí zápasu, musela něco změnit...

Povedené a vítězné střídání

Nutnost nějaké změny si uvědomoval i hrající kouč Rostislav Hertl, který do druhé půle poslal na hřiště velezkušeného Plačka s mladým vlčákem Šímou a tento tah se nakonec ukázal nejen jako povedený, ale dokonce i vítězný! Hosté nezachytili vůbec start druhé půle a hned v 50. minutě bylo srovnáno. Z rychlého přechodu do útoku těžil Plaček, který posunul míč za obranu na Šímu a ten si tváří v tvář Abrahámovi věděl rady - 1:1.

 

Městečko mohlo jít zpátky do vedení, ale svou nadějnou příležitost nevyužilo a jelikož přišla další chyba v zadních řadách, domácí opět trestali. Na rychle rozehraný aut od střídaček nedokázali hosté zareagovat, Plaček si zkušeně odstavil obránce a přes vyběhnuvšího Abraháma poslal padající svíci přesně za brankovou čáru - 2:1. A rázem byli domácí na koni!

 

Od týmu takových kvalit jako je Městečko bychom jistě čekali více, ale v tomhle utkání je třeba smeknout před Kněževsí, která doslova vstala z mrtvých. Špatný výkon hostí byl podtržený v 74. minutě, kdy Otcovský ve snaze odvrátit centr netrefil míč ideálně a Abrahám bezmocně přihlížel, jak kulatý nesmysl padá za jeho záda - 3:1.

 

Domácí si dvougólový náskok pohlídali do závěrečného hvizdu, po kterém se mohli těšit vůbec z prvních jarních bodů, které jsou rozhodně zasloužené!

 

K utkání máme obsáhlou galerii! Své fotografie nám poskytl také věrný fotograf Štefan Ferencz.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Ze zápasu s Městečkem jsem měl obavy z důvodu našeho zdravotního stavu a také proto, že jsem nebyl celý týden u mančaftu. Městečko má tým poskládáný z velmi zkušených a na danou soutěž velmi kvalitních hráčů. Klíčem úspěchu bylo to, že jsme hráli s pětičlennou zálohou a střed hřiště, kde má soupeř velmi kreativní hráče, jsme přehustili. První poločas byl v režii hostů a nás podržel v bráně velmi dobře chytající Láďa Lenner, který zneškodnil i penaltu. I přesto jsme šli o přestávce do kabin s jednogólovým mankem. Do druhé půlky jsme vystřídali a musím říci, že to bylo klíčové pro další vývoj utkání. Jak Honza Plaček, tak Tomáš Šíma, prakticky rozhodli zápas v náš prospěch. Za druhý poločas musím kluky pochválit. Poctivě to odpracovali a plnili pokyny, které jsme si o přestávce řekli.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: V prvním poločase jsme byli lepší. Domácí jsme pustili maximálně do dvou šancí. Byli jsme celkově více na míči, měli jsme šance a do kabiny jsme měli jít s vyšším než s jednogólovým náskokem. Za bezbrankového stavu jsme navíc neproměnili penaltu. Čekali jsme, že Kněževes do druhého poločasu změní styl hry, což se také potvrdilo. My jsme vůbec nezachytili začátek poločasu a soupeř dvěma góly otočil zápas. Do druhé půle nastoupil v domácím dresu Plaček se Šímou a dá se říci, že právě oni dva rozhodli celý zápas. Nějaké šance jsme měli, ale neproměnili jsme. Dvě třetiny týmu hrály pod svou úroveň a výkon zejména ve druhé půli je velkým zklamáním. Kněževes byla k poražení, ale my jsme hráli opravdu špatně, což jen podtrhl můj vlastní gól v závěru.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - D. Slíž [-] (46. J. Plaček [-] ) , D. Mašík [-] (46. T. Šíma [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Kříž [-] (32. J. Žemlička [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (80. R. Hertl [-] ) , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - Q. Gabriel [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , V. Prokop [-] (83. A. Zinko [-] ) , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Ryba [-] , T. Heger [-]

Hráči zápasu: J. Vrábík , R. Čihař , T. Šíma , J. Plaček - J. Urban .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - NEJEDLO Tomáš, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Kněževsi se vstup do jara nepovedl, ale v tomto utkání to prozatím nezlomí. Šťastnější budou hráči Městečka.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích