2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná splnila s Pustověty povinnost


Branky


14

V roli jasného favorita šla do domácího zápasu Lubná, proti které se postavily Pustověty. Domácí měli v utkání převahu, vytvářeli si velké množství šancí, ale problém byl v koncovce. Kdyby hosté byli nebezpečnější, mohla to být zajímavá podívaná. Nakonec největším vzrušením byly dvě červené karty, které podtrhly nepříliš pohledný duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na gól ukončil Trejbal

Slušná divácká kulisa doprovázela nedělní zápas, ve kterém hrála Lubná na dálku s Tatranem o první místo. Domácí měli dle očekávání převahu, vytvářeli si šance, ale problém byl v koncovce. Pustověty dlouho odolávaly, ale směrem dopředu toho moc nepředvedly.

 

Čekání na gól ukončila 37. minuta, kdy obrana Sokola poprvé kapitulovala. Polák poslal nahrávku do pravé strany na Mareše, ten krásnou průnikovkou vyslyšel náběh Trejbala za obranu a ten podél Beneše otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Krátce poté se role vyměnily a Trejbal vracel míč do vápna, na který jen těsně Mareš nedosáhl, a tak se skóre do konce poločasu nezměnilo.

Červená na obou stranách

Druhý poločas začal obrovskou šancí Pustovět! Holeček vysunul za obranu do vápna O. Hulu, kterého ale vychytal dobrým zákrokem Týče. Gólovku hostí mohli potrestat domácí, ale Varyš nevyzrál po přesné průnikovce od Mareše při nájezdu na Beneše, který lubenského hráče dobře vystál. Do další velké šance se řítil středem hřiště Trejbal, ale Beneš předvedl proti přízemní střele k tyči další výborný zákrok.

 

Velké vzrušení nabídla 66. minuta. Centrovaný míč do šestnáctky Týče neudržel a byl atakován ve skluzu Petákem, který ve snaze hrát míč dojel lubenského brankáře. Následovala potyčka, která skončila červenou kartou pro Petáka, ale také červenou pro stopera Kollára, který udeřil právě Petáka do obličeje a oba museli hřiště opustit.

 

Po delším přerušení se pokračovalo ve hře a další šanci si vypracovali domácí. Polák krásným pasem poslal do náběhu Varyše, ten podél Beneše poslal míč směrem na branku. Zakončení lubenského rychlíka však chyběla razance a také přesnost, protože míč se dokutálel pouze na tyč. V 76. minutě se už Varyš mohl radovat. Trejbal vybojoval míč na své polovině, Vopat vysunul lubenského křídelníka, ten si sekl míč ve vápně kolem obránce a střelou na přední tyč navýšil vedení - 2:0.

 

V poslední desetiminutovce mohl definitivní tečku za vítězstvím udělat po Trejbalově přihrávce z pravé strany Mareš, ale tváří v tvář Benešovi mířil trestuhodně vedle. Závěr pak přinesl pouze přímý kop hostujícího celku, ke kterému se těsně za vápnem postavil Elznic a na jeho střele pod břevno si smlsl hezkým zákrokem Týče, který tak po zásluze udržel čisté konto.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Po minulém kole jsme řešili nějaké zdravotní problémy, takže jsme měli trochu obavy, jak kdo na tom bude. Bylo krásné počasí, přišlo dost diváků, dobrý terén, jen fotbal trochu zaplakal. Nedařilo se nám hrát to, co jsme chtěli, a když už se něco povedlo, tak jsme finální fázi a koncovku nezvládli. Nechali jsme zbytečně soupeře hrát a dýchat. Nakonec jsme to zvládli, ale spokojen jsem jen s body.

TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Domácí nás přehrávali téměř po celé utkání a my můžeme být rádi, že z toho byly jen dva góly v naší síti. Nám se až na pár výjimek nepodařilo téměř nic. Když už jsme se do šance dostali, finální řešení nebylo ideální. Dalším problémem začíná být úzký kádr. K utkání jedeme skoro s jedenácti hráči a z toho ještě všichni nejsou stoprocentně zdraví.



Sestavy


TJ Baník Lubná
V. Týče [-] - M. Polák [-] , J. Klíma [-] , R. Henzély [-] (47. M. Toráč [-] ) , A. Sogbo [-] (13. L. Kříž [-] ) , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] (88. P. Košťál [-] ) , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , J. Mareš [-] (79. L. Klik [-] ) , P. Kollár [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Černý [-] , P. Hovorka [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] (76. M. Hanuš [-] ) , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , M. Peták [-] , M. Šimon [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-]

ČK: 66. P. Kollár - 66. M. Peták .
Hráči zápasu: M. Polák , A. Trejbal , V. Týče .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - BROUM Tomáš, HAMOUZ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Jasná jedna. Fotbalová kvalita je na straně domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích