J. Nejedlý 38. (p.)
M. Krejča 52.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Penalta zadarmo ulehčila Roztokám vítězství


Branky


38. J. Nejedlý (p.) , 52. M. Krejča - 91. F. Kalaš
16

Po domácím vítězství nad Janovem se představil Pavlíkov na daleko menším hřišti v Roztokách. Domácí šli do utkání v roli mírného favorita, ale v závěrečné fázi to nebylo ono. Vysvobození přinesla až darovaná penalta, která byla zásadním momentem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečný faul Jirouška

Roztoky od začátku utkání byly více na míči a hledaly způsob, jak překonat pavlíkovskou defenzivu. Hosté se u Berounky představili bez několika klíčových hráčů, a tak bylo jasné, že je čeká velmi těžký duel. Hned první větší šance Roztok volala po gólu. Po krásné akci zakončoval Čumpelík, ale jeho dost možná gólové zakončení bylo zblokováno. Pavlíkov odpověděl, konkrétně Kalaš svým individuálním průnikem z vlastní poloviny, ale zakončení zpoza vápna mířilo nad.

 

Další příležitost přišla znovu na pavlíkovské straně. Jiroušek se dostal do šestnáctky a hledal pod sebou dobře postaveného Kononetse. Ten však prováhal vhodný moment k zakončení a Hůla měl snadnou práci. Domácí drželi stále více míč, hrálo se mezi vápny a na větší šanci se čekalo. Hruška poslal do hostujícího vápna nepříjemný a povedený přízemní centr, ale na kapitánovu myšlenku nikdo v černozeleném dresu neodpověděl.

 

Ve 38. minutě přišla dost možná klíčová událost utkání. Hruška si píchl míč uvnitř vápna kolem Jirouška a vyhnal se z úhlu k brankové čáře. Pavlíkovský hráč ho ale zbytečně poslal k zemi a nabídl domácím pokutový kop. Ten na sebe vzal Nejedlý a nemýlil se - 1:0. Darovaná penalta uklidnila domácí hráče, kteří udrželi těsné vedení až do závěrečného hvizdu prvního dějství.

 

Kontaktní gól přišel pozdě

Druhý poločas začal centrem Merhauta z pravé strany, do kterého se položil Ciprian, ale v dobré pozici poslal svůj volej nad. O pár minut později to byl znovu Merhaut, který z pravé strany našel pod sebou ve vápně Krejču, ale jeho zakončení bylo za pět dvanáct zblokováno na roh. V 52. minutě pavlíkovská defenziva již kapitulovala. Hruška našel ze středu hřiště Krejču, který si kousek za šestnáctkou připravil míč a přízemní střelu umístil přesně k tyči - 2:0.

 

Pavlíkov se oklepal a těsně před hodinou hry měl obrovskou šanci. Individuálním průnikem od lajny se blýskl čerstvý Hupka. Ten se promotal přes několik hráčů do vápna, ale zakončení slabší nohou postrádalo razanci a Hůla si připsal důležitý zákrok. Zbytek utkání nabídl několik nedotažených šancí na obou stranách. Roztoky byly dopředu nebezpečné, ale Pavlíkov cítil, že vzadu je soupeř přeci jen zranitelný.

 

Toho dokázali hosté využít, ale bohužel pro ně příliš pozdě. V nastavení propadl přímý kop z poloviny hřiště za obranu do míst, kde byl Kalaš. Pavlíkovský playmaker si sklepl míč hrudí a tváří v tvář Hůlovi se nemýlil - 2:1. To bylo to poslední, co jinak nepříliš pohledný zápas nabídl. Roztoky chtěly vyhrát o něco více a to v tomto duelu rozhodlo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Pavlíkov mě překvapil, jaký má mladý a běhavý tým, zaskočilo nás to. Oba týmy hrály hodně v pohybu. Byly to ubojované body. S výkonem jsem spokojen, po celý zápas jsme se snažili hrát svou hru. Do vedení jsme šli po penaltě a druhý gól jsme dali po hezké akci, Pavlíkov snížil až v závěru. Výhru jsme po zápase náležitě oslavili.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Za mě to byl vyrovnaný zápas. Soupeř má kvalitní tým a v utkání bohužel rozhodly naše chyby, slabá produktivita a neklid v koncovce.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Nejedlý [-] , M. Merhaut [-] (88. F. Procházka [-] ) , P. Barčot [-] (64. . Ben [-] ) , V. Horský [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-] , M. Krejča [-] (90. D. Barčot [-] ) , M. Ciprian [-] (75. M. Farkas [-] ) , O. Čumpelík [-] , P. Hruška [-]

SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - J. Jiroušek [-] (46. L. Hupka [-] ) , V. Kononets [-] , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , L. Hekl [-] , O. Kraus [-] , O. Vávra [-] (63. L. Pyskatý [-] ) , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 45. J. Nejedlý , 68. M. Fikejz , 71. M. Krejča , 89. O. Čumpelík .
Hráči zápasu: P. Hruška , M. Merhaut .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Machýček Lukáš - BOHATÝ Petr, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra domácích

Roztoky na svém hřišti navážou na úspěšný vstup do jarní části sezóny a přidají další tři potřebné body k záchraně.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza