2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 10:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes vedla, ale ve Mšeckých Žehrovicích nakonec padla


Branky


15

Bez trenéra Rostislava Hertla zajížděli fotbalisté Kněževsi do Mšeckýh Žehrovic, kde je čekal nabuzený soupeř po remizovém zápase s Lubnou. I když domácí měli lepší začátek, tak to byli hosté, kteří se ujali vedení. To vydrželo jen pár minut a Žehrovice se vrátily rychle do hry. Ve druhém poločase hosté inkasovali znovu a na vedoucí gól domácího celku odpověď už nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď

Začátek zápasu nabídl převahu domácího celku, který se ale gólově nedokázal prosadit. Naopak hosté se hned z první šance mohli radovat. Ve 21. minutě Fiška těžil v šestnáctce ze souboje svého spoluhráče s bránícím hráčem, vyplaval před ním míč a Kolek byl bez šance - 0:1. Ještě neuběhla ani půl hodina hry a bylo srovnáno. Míč se po rohovém kopu odrazil za obránce do míst, kde byl jako první Lukáč, proti kterému neměl Lenner z bezprostřední blízkosti žádnou šanci - 1:1.

 

Kněževes se do šancí nedostávala a na míči byly více Mšecké Žehrovice, kterým se ale nedařilo tak, jak by si představovaly. Ve hře obou celků bylo spousty nepřesností, hra se často přerušovala kvůli nedovoleným zákrokům a další branky se příchozí diváci v prvním poločase nedočkali. První poločas tak neměl vítěze a bylo jen otázkou, co nabídne ten druhý.

Kněževes nenašla odpověď

Vzhledem k několika absencím a venkovnímu zápasu by byla remiza pro Kněževes úspěchem, ale domácí chtěli urvat ze zápasu více než bod. Bylo ale cítit, že to nejsou ty Mšecké Žehrovice, které minulý týden obraly o body Lubnou. Kněževes držela nerozhodný stav do 66. minuty, kdy přišel další rohový kop a další branka do hostující sítě. Na centr od rohového praporku si naběhl Kushnir a nekompromisní hlavičkou nedal Lennerovi šanci - 2:1.

 

Kněževeský brankář spolu s celou defenzivou musel čelit dalším šancím soupeře a svými zákroky živil naději týmu do poslední minuty. Čas ale plynul a hosté stále nepřicházeli s gólovou odpovědí. Domácí celek se svou hrou nemohl být spokojen, ale vedení do závěrečného hvizdu dokázal udržet. Utkání nakonec rozhodly standardky, díky kterým zůstaly tři body na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Bohužel na výkon z Lubné jsme nenavázali. To, co jsme předvedli, byla tragédie. Místo abysme hráli svoji hru, tak jsme se přizpůsobili soupeři, který byl ve hře do konce zápasu. Takže jediné pozitivum jsou tři body.

FK Kněževes
Radek Čihař, obránce: Prvních dvacet minul jsme byli na kolotoči, ale přežili jsme a pak jsme z první šance dali gól. Celkově jsme ale moc šancí neměli, Mšecké Žehrovice byly lepší jak pohybově, tak na míči. Udělali jsme dvě chyby a soupeř obě potrestal.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Kočí [-] , M. Pejša [-] , V. Lukáč [-] (52. F. Libecajt [-] ) , O. Kushnir [-] (90. K. Uher [-] ) , J. Elsnic [-] , M. Wiedermann [-] , J. Kolek [-] , O. Zázvorka [-] , R. Škutchan [-] (75. S. Neroda [-] ) , P. Jindra [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Barna [-] , J. Žemlička [-] , D. Mašík [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Šefara [-]

ŽK: 32. J. Kolek , 58. J. Kočí - 41. M. Barna , 60. L. Fiška .
Hráči zápasu: M. Šefara , L. Fiška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - NEJEDLO Tomáš, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým si v tomto utkání bez problémů poradí s oslabenou Kněževsí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích