J. Knap 89. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná zvládla další těžký zápas, odnesly to Pustověty


Branky


89. J. Knap (p.) - 53. J. Špička , 67. R. Grill
16

Po domácím vítězství s Městečkem mohli a chtěli luženští fotbalisté navázat na úspěšný vstup do jara v Pustovětech. Utkání tolik krásy nenabídlo, což byla vzhledem ke skvěle připravenému hřišti a hojné divácké návštěvě velká škoda. Dvougólové vedení hosté udrželi až do závěrečných minut, kdy domácí vsítili kontaktní branku z pokutového kopu. Více ale Sokol nezvládl, a tak musel body odevzdat soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Ideální podmínky pro fotbal, výborně připravené hřiště a hojné divácké publikum, takto to vypadalo u cyklostezky před utkáním. Samotné utkání už tolik krásy nepobralo. První poločas byl vyrovnaný, kdy oba celky si připravily šance, se kterými si dokázali poradit brankáři na obou stranách. Vzhledem k průběhu prvního poločasu viselo ve vzduchu, že jeden gól může utkání rozhodnout. Bohužel to byli Luženští, kterým se podařilo vstřelit vedoucí branku. Poté hosté po standardní situaci udeřili podruhé. Po druhé obdržené brance jsme nesložili zbraně a dokázali jsme si vytvořit golové příležitosti, ujala se však jediná po pokutovém kopu. I Lužná měla v závěru několik možností k rozhodnutí, své brejky však nedokázala využít. Po závěrečném hvizdu si tak Luženští zaslouženě odvezli tři body.

TJ Sparta Lužná
Adam Špička, předseda: Zápas podobný tomu z minulého týdne proti Městečku. Předvedená hra v prvním poločase nebyla až nějaké výjimky nic moc, i když šancí jsme si vytvořili docela dost. Soupeř hrál hlavně na dlouhé balony za naší obranu na šikovné útočníky. Do druhé půle ale nastoupil opět jiný tým, zlepšila se přesnost, nasazení a po krásných akcích jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Škoda opět posledních deseti minut, kdy nás soupeř trochu zmáčknul a podařilo se mu z jasné penalty snížit. Pro nás skvělý vstup do jara, který musíme potvrdit příští týden doma proti Senomatům.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Černý [-] , P. Hovorka [-] , P. Matějovský [-] (72. F. Kratochvíl [-] ) , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , J. Knap [-] , M. Šimon [-] (76. M. Hanuš [-] ) , V. Bičovský [-] (46. R. Truksa [-] ) , J. Hula [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - R. Pokorný [-] , O. Pavlíček [-] (81. V. Svoboda [-] ) , J. Špička [-] (66. J. Lebeda [-] ) , F. Hornof [-] , J. Staněk [-] , R. Grill [-] (92. J. Stehlík [-] ) , L. Havlíček [-] , P. Mezei [-] , A. Chrástek [-] , D. Vejvoda [-]

ŽK: 83. J. Hula , 84. R. Truksa - 41. L. Havlíček , 43. P. Mezei , 86. F. Hornof , 89. R. Pokorný .
Hráči zápasu: T. Černý - A. Chrástek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - VÁŇA Josef, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: remíza

Lužná pod novým trenérem překvapivě porazila Městečko a určitě bude chtít navázat na dobrý výkon i s Pustověty. Podle mě si každý z týmů připíše jeden bod za remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů