1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola příliš krásy nenabídl, nakonec slavila Lubná


Branky


16

Ohnivec aréna byla dějištěm šlágru 18. kola rakovnického Okresního přeboru. Zkušený a kvalitní celek Městečka v domácím prostředí proti odhodlané a neméně kvalitní Lubné, navíc s dohledem velezkušeného sudího Milana Vyhnanovského. Vše nahrávalo kvalitní fotbalové podívané, která bohužel pro oko náročného diváka příliš krásy nenabídla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Baníku

Kdo čekal fotbalovou pastvu pro oči, ten byl zklamán. Od úvodního hvizdu hlavního sudí byl zápas plný osobních soubojů a nakopávaných míčů, kombinace po zeleném pažitu byla k vidění jen zřídka. Což je velká škoda, protože při pohledu na soupisky mužstev tento zápas mohl a hlavně měl nabídnout úplně něco jiného. Alespoň že góly padaly, protože bezbranková remiza by byla tím posledním, po čem fanoušci touží. Tedy kromě těch z fanklubu defenzivního fotbalu, ti by v Ohnivec aréně jinak jásali.

 

První branka padla ve 22. minutě, kdy míč propadl po závaru až ke Kandlerovi a ten dopravil kulatý nesmysl za brankovou čáru - 1:0. Vedení domácího celku nevydrželo vůbec dlouho. Nebyla odehrána ani půl hodina hry a bylo srovnáno. Lubenský signál z přímého kopu těsně za hranicí vápna rozehnán po zemi nakrátko skončil na kopačce Henzélyho, který si pokryl míč před bránícím hráčem a podél Abraháma srovnal - 1:1.

 

Lubná měla i další příležitosti, ale Abrahám se znovu překonat nenechal. I Městečko hledalo recept na lubenskou defenzivu, ale další branku první poločas nenabídl a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Henzély hrdinou

Diváci s přáním lepší a pohlednější kopané se trousili na svá místa a sudí Vyhnanovský zahájil druhý poločas šlágru 18. kola. Městečko do druhého dějství vstoupilo dobře, mělo herní převahu, ale žádná vyložená šance nepřicházela. Převahu domácích ukončila 63. minuta a druhá branka Henzélyho. Týče našel přesným nákopem Trejbala, ten prodloužil hlavou za obranu do míst, kde se z ničeho nic zjevil v náběhu Henzély a podél Abraháma zařídil vedení pro Baník - 1:2.

 

Městečko se hnalo za vyrovnáním, ale Lubná těsné vedení dokázala držet. I kvůli nepovedenému zápasu doma se Mšeckými Žehrovicemi, který skončil plichtou, bylo toto utkání pro svěřence Jiřího Týče velmi důležité. Ohnivec to dále zkoušel jak středem, po krajích, tak ze standardek, ale hosté odmítli inkasovat. A na začátku poslední desetiminutovky sami definitivně rozhodli. V 77. minutě přišel na hřiště čerstvý Klik, aby se o tři minuty později utrhl na zadní tyči a hlavou uklidil rohový kop za bezmocného Abraháma - 1:3.

 

Utkání plné osobních soubojů a standardních situací nakonec ovládla Lubná, která odvezla z horké půdy Ohnivec arény velmi cenné vítězství. Městečko tak po prohře v Lužné a nyní po neúspěšném šlágru kola čeká stále na první jarní bod.

 

Podívejte se na šlágr kola v galerii, kterou nám obohatila také věrná fotografka Julča Ketmanová.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Od začátku to byl bojovný zápas plný osobních soubojů. Lubná těžila z rychlosti, hrála v záloze s pěti hráči a ti nás občas přečíslili. Hrálo se hodně na nakopávané míči a čekalo se, co z nich bude. My jsme chtěli hrát kombinačně, což se nám bohužel moc nedařilo. Zápas rozhodovaly standardní situace, po kterých padly všechny góly. Nám se podařilo jít do vedení, poté jsme ale dostali smolný gól. První poločas byl celkem vyrovnaný s tím rozdílem, že byl soupeř rychlejší. Ve druhé půli jsme měli v první dvacetiminutovce více ze hry my, ale bez vyložené šance. Naše standardky si soupeř pohlídal a po další takové šel sám do vedení. Po rohu pak přišel třetí gól v naší síti.

TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Po minulém nepovedeném utkání jsme si v týdnu něco vyříkali a chtěli jsme to v Městečku přenést do zápasu, což se povedlo. Věděli jsme, co nás čeká. Kvalitní mužstvo, které je na domácím hřišti hodně silné. Fotbal moc krásy nepobral, bylo to bojovné, tvrdé a férové utkání, kde rozhodovaly chyby a produktivita a v tom jsme byli lepší. Musím dnes všechny pochválit za nasazení, bojovnost a týmový výkon. Je to ale třeba potvrdit v dalších kolech.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , Z. Kandler [-] , V. Zelenka [-] (75. A. Tokar [-] ) , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

TJ Baník Lubná
V. Týče [-] - M. Jirásek [-] (4. L. Kříž [-] ) , J. Klíma [-] , R. Henzély [-] (91. T. Matějka [-] ) , A. Sogbo [-] , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , J. Mareš [-] (77. L. Klik [-] ) , P. Kollár [-]

ŽK: 18. T. Heger - 21. J. Klíma , 53. P. Kollár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ZEMAN Libor, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola přivítá Městečko Lubnou, které nebude svědčit malé hřiště a proti zkušenému mužstvu prohraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů