Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany nastřílely Cerhenicím doma osm branek!


Branky


18. A. Dostál , 19. D. Horák , 31. O. Beneš , 32. T. Sixta , 36. T. Sixta , 49. D. Horák , 79. D. Kosprd , 88. D. Kosprd - 3. J. Puk , 60. M. Doubek
11

Domácí Krakovany od prvních minut neponechaly nic náhodě a po prvním poločase vedli už o čtyři branky. Z domácích zaujali především dvougoloví Horák, Kosprd a Sixta, zatímco z hostujícího týmu bavil především zkušený Puk s Doubkem. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příliš moc gólů pro podrobnější popis

V prvním domácím utkání roku 2024 jsme přivítali poslední tým tabulky Cerhenice, s jasným cílem zisku tří bodů. Utkání začalo zhurta a již ve třetí minutě se hosté ujali vedení a to když naši chybnou rozehrávku vystihl zkušený Puk, který se všiml vylezlého Douděry a z půlky hřiště ho krásně přehodil. Obdržený gól nás nerozhodil a pokračovali jsme v útočném snažení, které vyvrcholilo naším obratem a to když se nejprve v osmnácté minutě prosadil bombér Dostál, aby následně o minutu později obrat dokonal rychlonožka Horák.

 

Hosté hráli poměrně dobře dopředu, dozadu to bylo již horší, jelikož celý zápas měli obrovské problémy zachytávat naše náběhy za obranu. Po jednom takovém náběhu postupoval od půlky hřiště sám na gólmana hostí Dostál, stíhající Charouzek ho netakticky fauloval a tak po červené kartě musel ve dvaadvacáté minutě do sprch. Vyloučení jsme do poločasu využili třikrát a to když se jednou prosadil Beneš a dvakrát Sixta, do kabin jsme tak šli za stavu pět jedna pro nás.

Tempo opadlo

Druhý poločas odstartoval v devětačtyřicáté minutě svým druhým gólem Horák, který využil volné dálnice a z úhlu se krásně prosadil na vzdálenější tyč. Následoval úsek, kdy jsme také nechali hrát hosty, kteří se dokonce prosadili a to když přízemní centr zpracoval zády k bráně Doubek, který střelou z otočky nedal Douděrovi pražádnou šanci, dva šest z pohledu hostů. Po tomto gólu se již zápas spíše dohrával, přesto se nám nakonec podařilo vsítit ještě dva góly a to když se dvakrát prosadila naše čerstvá posila David Kosprd. Zápas tak skončil naším poměrně jasným vítězstvím a to osm dva.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Útočník Ondřej Černý: Myslím si, že jsme spokojeni, náš cíl jsme s přehledem splnili a již vyhlížíme Ratboř, kde se pokusíme vybojovat další body. Musím pochválit i hosty, čekal jsem, že to od nich bude daleko horší, směrem dopředu ale nehráli vůbec špatně, věřím, že ještě někoho o body oberou a promluví tak do bojů o záchranu.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Myška [-] , A. Dostál [-] (73. J. Pelant [-] ) , M. Kutil [-] - T. Sixta [-] (57. D. Kosprd [-] ) , P. Kozel [-] , D. Horák [-] (81. V. Šanc [-] ) , O. Beneš [-] (57. V. Novotný [-] ) , L. Chvojka [-] - L. Neruda [-] , O. Černý [-] -

Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - P. Klucska [-] , P. Gacka [-] , T. Mojko [-] (46. J. Novotný [-] ) , K. Michálek [-] (18. A. Link [-] ) , D. Nykodym [-] , J. Puk [-] , J. Čerych [-] , L. Hart [-] , M. Doubek [-] (65. D. Kuric [-] ) , K. Charouzek [-]

ŽK: 67. P. Myška . ČK: 22. K. Charouzek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), UHLÍŘ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Exner
Tip experta: výhra domácích

Krakovanům se uzdravili opory, takže doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích