0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma vyloupila Hořovice


Branky


18

Pražané na půdě soupeře vsadili na poctivou defenzívu a vyčkávání na chyby u soupeře, což se jim vyplatilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní odpolední zápas mezi Hořovicemi a Pražskou Aritmou, které v tabulce dělí pouhé tři body, přinesl velmi vyrovnané utkání. Jak je zvykem mezi těmito týmy padá málo gólů.  První poločas se nesl v duchu opatrnosti z obou stran. Zhruba po dvaceti minutách si první gólovou příležitost si vytvořili domácí, kterou neproměnili. Následně šel záložník Aritmy D. Dostál sám na branku, ale orazítkoval pouze pravou tyč. Zbytek poločasu byl převážně boj o střed hřiště.  Zásadní pro domácí bylo, že po nešťastné srážce s útočníkem Aritmy musel střídat brankář Beran, který je velmi důležitý pro rozehru domácích.

 

Domácím se nedařilo najít skulinu v obraně Aritmy, která organizovaně bránila a soupeře kromě úvodní šance do ničeho nepouštěla.  Závěrem prvního poločasu po dlouhém autu a střele z poza vápna nejlépe zorientoval Š. Dostál, který usměrnil střelu za záda domácího brankáře. Tím skončil první poločas 

 

Druhý poločas byla znatelná větší aktivita domácích než v první půli, nicméně každý útok se bortil o pevnou obranu hostů.  Hořovice hru zjednodušili dlouhými balóny, ale soubojoví a běhaví hosté z Prahy, si s tím poradili velmi zkušeně. Rozkouskovanou první dvacetiminutovkou. A následně proměněný protiútok zvýšil vedení na 0:2 M. Komárek. Zbytek poločasu si domácí nevytvořili větší gólovou příležitost.  

 

Konec zápasu přinesl i zbytečnou červenou kartu, konkrétně pro hostujícího křídelníka D. Macháčka, tím se potvrdili již delší dobu vypjaté vztahy mezi oběma týmy.

 

Svěřenci trenéra Proška po sérii remíz konečně zvítězili navíc s čistým kontem. Což potvrzuje, že Pražané jsou letos zatím velmi dobře připravený na venkovní zápasy. Naopak domácím to v útoku trochu skřípe a pokud chtějí pomýšlet na vyšší příčky musí na tom co nejlépe zapracovat.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Lukáš Puchmertl: Za celé utkání jsme si nebyli schopní vytvořit nějakou vyloženější šanci. V útoku se trápíme už delší dobu. Chybí nám také někdo, kdo by ty šance, když si je už vytvoříme, proměnil. Vlastními chybami jsme soupeře dostali do vedení, ten to pak už zavřel.




Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] (32. M. Koten [-] ) - O. Bělohlávek [-] (56. T. Kos [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (56. V. Königsmark [-] ) , M. Záluský [-] (69. P. Buben [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] (93. V. Musil [-] ) , M. Komárek [-] (69. T. Kolínek [-] ) , S. Kubr [-] , D. Macháček [-] , J. Mareš [-] , D. Dostál [-] , T. Ielitro [-] , Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , J. Škoch [-] (85. V. Lőffler [-] )

ŽK: 35. L. Landa , 61. M. Záluský , 75. J. Mareš , 88. T. Kos - 29. M. Komárek . ČK: 92. D. Macháček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - VNUK Josef, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: výhra hostů

Aritma podává dobré výkony, Hořovice doma tlak neustojí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma jsou Hořovice silné a potvrdí to i nyní zislem tří bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích