1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 10:30

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Klatovy zvítězily poprvé od září


Branky


20

Důležitý souboj o záchranu dopadl lépe pro fotbalisty Klatov, kteří vyloupili rezervu Domažlic, na něž se tím skoro dotáhli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nenabídla žádnou dechberoucí podívanou. Klatovy hrály opatrně a nechtěly pouštět domácí tým do šancí. To se jim dařilo a navíc se jim povedlo i skórovat, když se po rohovém kopu prosadil Tadeáš Přibáň. O půli tak vedli hosté o jednu branku. 

 

Po měně stran domácí marně dobývali obranný val soupeře. Hrozit se především snažili prostřednictvím posily z A týmu Roberta Aubrechta, jenž větral obranu soupeře, ale ta si dokázala nakonec poradit. Definitivní klid hostům dal navíc šťastný moment, kdy tečovaná střela Kordíka šla mimo dosah brankáře Cherepka. Zápas o šest bodů tak skončil lépe pro Klatovy.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Macháč: Nebyl to od nás dobrý výkon. Čekal jsem od nás víc. V první půli to bylo bez šancí. Nepohlídali jsme si roh a pak jsme se už hodně těžko dostávali do obrany soupeře. Důležitý zápas jsme nezvládli.

SK Klatovy 1898
Michal Lukeš: Po dlouhé době vítězství, na které je potřeba navázat. Řekl bych, že my jsme kompaktně a dobře bránili a domácí hrozili jen individuální kvalitou Aubrechta. V první půli jsme si pomohli standardkou a druhy gól byl spíše šťastný, tečkovaná střela za vápnem. V porovnání s minulým týdnem bych řekl horší výkon, ale máme tři body, a to je nejdůležitější.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Cherepko [-] - K. Jahn [-] (63. L. Janča [-] ) , R. Aubrecht [-] , V. Kašpar [-] , D. Hendrych [-] (90. J. Kolena [-] ) , F. Copák [-] (80. O. Pecháček [-] ) , F. Červený [-] , S. Staněk [-] , D. Žák [-] (46. J. Kolerus [-] ) , J. Secký [-] , T. Soběhart [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - J. Vaněk [-] (46. T. Vaněk [-] ) , M. Brož [-] , M. Lukeš [-] , T. Přibáň [-] , F. Holík [-] (46. A. Vyčichl [-] ) , A. Vacek [-] , L. Prokop [-] (91. D. Berka [-] ) , J. Kortán [-] (79. O. Mareš [-] ) , M. Lávička [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 52. A. Vacek , 88. O. Valeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: výhra hostů

Domažlice na Klatovy neumí, vyhrály jediné utkání za poslední roky, a Klatovy potřebují body. Bude to těsné, ale Klatovy o gól vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Západočeské derby vyhrají domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

2. 4. 2024 11:26
1
2. 4. 2024 11:25
1