3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:30

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov po výborné první půli zdolal rezervu Domažlic


Branky


18

Po úvodní porážce s Petřínem chtěli fotbalisté Komárova bodovat naplno. To se Středočechům v domácím prostředí povedlo, když si poradili s rezervou Domažlic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vstoupil do utkání aktivně a od prvních minut měl na hřišti navrch. Do vedení se domácí hráči dostali deseti minutách hry, kdy se po centru Langa prosadil z vápna zakončující Lukavský. Následně domácí přežili zajímavou možnost hostů a následně ještě dvakrát udeřili do zbytku první půle. 

 

Střeleckou chuť měl Adam Vokáč, který nejprve využil nabídnutého prostoru a pěknou ránou zpoza vápna rozradnostnil znovu domácí diváky. Stejný hráč navíc ještě využil následně pěknou průnikovou přihrávku. Po poločase tak vedl Komárov 3:0.

 

Po změně stran se hosté po prostřídání mírně zvedli a dění na hřišti se vyrovnalo. Jiskřičku naděje pro Domažlice vykřesla sice Staněk, ale více toho domácí nedovolili. Komárov si tak v poklidu došel pro tříbodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Michal Nový: Pro nás důležité tři body. Chtěli jsme v domácím prostředí, kde jsme silní, uspět. V prvním poločase jsme proměnili všechny naše šance a vedli jsme 3:0. Pak jsme si to už pohlídali.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Machač: Vstup do zápasu se nám nepovedl. Soupeř nás přehrával ve středu pole, kde měl fyzicky navrch. Celkově to z naší strany nebylo ono. Po přestávce jsme sice hru vyrovnali, ale dokázali jsme už jen snížit.



Sestavy


FK Komárov
P. Lorenz [-] - V. Lehedza [-] (73. M. Nový [-] ) , J. Lukavský [-] , M. Nedvěd [-] (58. A. Suchý [-] ) , O. Soukup [-] , A. Vokáč [-] , D. Klimeš [-] , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , P. Ženíšek [-] , V. Nedavaška [-]

TJ Jiskra Domažlice B
V. Rajchart [-] - F. Copák [-] (46. L. Korelus [-] ) , F. Červený [-] , F. Velfl [-] , S. Staněk [-] , D. Žák [-] (82. O. Pecháček [-] ) , L. Janča [-] , J. Secký [-] (82. J. Kolena [-] ) , J. Kolerus [-] , T. Soběhart [-] (46. V. Kašpar [-] ) , D. Sedláček [-] (46. D. Hendrych [-] )

ŽK: 82. O. Lang , 83. P. Lorenz - 65. F. Velfl , 70. V. Kašpar .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Pálek Ondřej - KRAČMER Marek, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí zahráli slušný zápas na Petříně, kde jsem jim vůbec nevěřil a tipoval, že obdrží příděl. Nakonec z toho bylo 0:1, kdy Petřín měl šance, ale zároveň šance Komárova taky byly a jen shodou smůly pro hosty neskončily gólem. Domažlice zdolaly šílené Rokycany, kdy po shlédnutí utkání, nevím kdo z nich byl horší. Tipuji zde výhru domácích 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že doma budeme bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů