J. Hereit 59. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 10:30

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany srazila neproměněná tutovka, pak přišel vlastenec


Branky


59. J. Hereit (vl.)
21

Důležitý souboj o záchranu dopadl nakonec lépe pro fotbalisty rezervy Domažlic. Domácí tým, který nový trenér Pavel Macháč skládal na poslední chvíli, zvládl první těžký souboj. Duel rozhodla jediná branka, kterou nešťasně zařídil rokycanský Jan Hereit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová posila zazdila obrovskou tutovku

Oba dva týmy se v úvodu zápasu oťukávali. Hostující Rokycany byly postupem času o trochu aktivnější. Samy se navíc mohly ujmout vedení po fatální chybě v domažlické obraně. Dlouhý balon od gólmana Houdka minul jak domácí stoper, tak i vyběhnuvší gólman Cherepko. Míč tak skončil u zcela volného Kroce, na něhož zívala na hranici vápna úplně opuštěná branka. Hostující útočník, který dorazil v zimě z Radnic, ale v klíčový moment zcela zazmatkoval a poslal balon z první zcela mimo prostor tří tyčí. 

 

 

Domácí se zvedli

Po pauze domácí trenér prostřídal sestavu, s čímž přišla i zvýšená aktivita na domažlické straně. Za zlepšenou hru byli Chodové odměněni. Po standardní situaci nejprve první hlavičku vytáhl bravurním zákrokem brankář Houdek. Následně se ale míč snesl znovu do vápna a další střelecký pokus mířící mezi tři tyče ještě nešťastně usměrnil mimo dosah gólman obránce Jan Hereit. 

 

Ve zbytku zápasu byly zajímavé příležitosti na obou stranách. Oba brankáři ale už za svá záda míč nepustili. Blízko srovnání byly i Rokycany, které ale si vylámaly zuby na Cherepkovi. Znovu se tak potvrdilo, že hosté se v koncovce trápí celou sezonu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Macháč: Stále tým teprve tvoříme za pochodu. Z toho pohledu jsou to enormně cenné tři body, zvláště když vezmeme v potaz, jak mladý máme tým. První půle nebyla od nás dobrá, zvedli jsme se až po pauze, kdy jsme prostřídali. V závěru nás podržel brankář Cherepko.

FC Rokycany
Dan Houdek: Naše naprostá klasika. Myslím že se nám karmou vrátila mizerná docházka na tréninky v posledních týdnech. Lepíme sestavu. Klukům nemůžu vytknout nasazení a bojovnost, ale fotbalově na to nemáme. Lepíme sestavu a někteří na tu divizi prostě nemají, to je fakt. Nejsme v pozici, že bychom si mohli dovolit zkoušet hráče, ale jsme rádi že slepíme sestavu. V tréninku mi to spoluhráči sázejí do winglu pojď sem, kam jdeš. Pomalu od rohového praporku, a když nám v zápase nabídne stoper s gólmanem srážkou běžet do prázdné brány, tak překopneme bránu z velkého vápna. To jsem snad ještě nezažil. Jsme v útoku naprosto impotentní a šílení. V devíti zápasech jsme neskórovali a vstřelili pouze 13 gólů, to je strašný. S tímhle přístupem a úrovni nemáme v divizi co dělat. Domažlicím pochvala za předvedenou hru s mladým týmem a gratulace k zasloužené výhře. Uvidíme co bude za týden s Hořovicemi. Asi zkusíme voodoo, modlitby a někteří facku přes držku, aby se probrali. Tohle není boj o záchranu.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Cherepko [-] - F. Červený [-] , F. Velfl [-] , D. Hendrych [-] (46. S. Staněk [-] ) , K. Jahn [-] , D. Žák [-] (46. F. Copák [-] ) , L. Janča [-] (92. O. Rejthar [-] ) , J. Secký [-] , J. Kolerus [-] , T. Soběhart [-] , D. Sedláček [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , L. Titl [-] (63. D. Lehký [-] ) , L. Pergl [-] (84. M. Drábek [-] ) , J. Dulík [-] , R. Pražský [-] (63. M. Černý [-] ) , D. Kroc [-] , R. Ryba [-] (70. L. Karlíček [-] ) , J. Hereit [-] , M. Rybař [-] , J. Janota [-]

ŽK: 31. J. Secký - 34. J. Janota , 64. M. Černý .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - KASTL Jan, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Jelikož áčko hraje v sobotu, takže domácí budou, myslím, posílení o hráče z lavičky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí rezerva boj týmů ze dna tabulky zvládne lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Domažlice patří k adeptům na sestup, příprava nebyla nijak převratná a zakončili ji remízou 1:1 s týmem Klatov. Rokycany se pokusily posílit ale výsledky v přípravě také nejsou oslňující. Očekávám remízu dvou nevýrazných týmů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích