0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty nezvládly s Tatranem konec prvního a začátek druhého poločasu


Branky


14

Další zajímavý zápas se odehrál v Senomatech, kde domácí přivítali rakovnický Tatran. Berani sehráli se zelenobílými zejména v prvním poločase vyrovnanou partii, kterou ale k jejich smůle ukončil gól do kabiny. Senomaty prospaly začátek druhé půle a místo honbou za vyrovnáním inkasovaly podruhé. Hosté už výhru nepustili a urvali cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vyrovaný první poločas nabídl pěknou fotbalovou podívanou. Oba týmy chtěly vyhrát a rozloučit se tak s podzimem vítězně. Zároveň ale ani nechtěli oba aktéři udělat chybu, kterou by pustili soupeře do vedení. Na každé straně byla k vidění minimálně jedna velká šance a další náznaky zajímavě se rodících situací.

 

Dlouho ale branka nepadla a zdálo se, že první polovina gól nenabídne. Opak byl pravdou. Dosud nechybující a dobře fungující defenziva Beranů polevila v koncentrovanosti a Tatran šel zásluhou Špimra do poločasového vedení - 0:1.

Prospaný začátek mrzel

Tatran na nic nečekal a využil prospaného začátku domácích. Nejprve šok do kabiny ve 43. minutě a nyní facka hned na úvod. Sotva uběhly dvě minuty druhého poločasu, tak po přiťuknutí Kokšálem poslal padající rohlíček přes Koce velezkušený Hájek a rakovnický tým byl zase o něco blíže vítězství - 0:2. Senomaty chtěly vyrovnat, na hráčích to bylo vidět, ale u snahy to bohužel pro domácí skončilo.

 

V 80. minutě mohl být rád J. Kučera, že neviděl za strčení do protihráče kartu jiné barvy než žluté. Zelenobílé držel dobře chytající Červený, který se po závěrečném hvizdu sudího Kozáka mohl těšit kromě výhry také z čistého konta. Tatran dotáhl zápas do vítězného konce a Senomaty, které nepředvedly vůbec špatný výkon, musely skousnout porážku.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Nebyli jsme v tomto utkání herně horší, ale ti, kteří udělali více hrubých defenzivních chyb a byli málo produktivní směrem dopředu, a proto jsme nemohli dovést utkání k lepšímu konečnému výsledku.

TJ Tatran Rakovník
Zdeněk Špimr, útočník: Do prvního gólu se hrál vyrovnaný fotbal, kdy měl každý tým minimálně jednu šanci. Po přestávce přišel naštěstí pro nás brzo druhý gól a myslím, že už jsme hru potom kontrolovali. Škoda nevyužitých našich dalších šancí.



Sestavy


SK Senomaty
M. Koc [-] - T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , J. Šnídl [-] (75. M. Kodeš [-] ) , L. Mácha [-] , S. Toth [-] (54. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-] (54. R. Hůla [-] ) , J. Kodeš [-] (58. L. Vrbata [-] ) , D. Hůla [-] , A. Kyncl [-] , A. Polcar [-] (46. M. Komín [-] )

TJ Tatran Rakovník
M. Červený [-] - A. Zaspal [-] , M. Kokšál [-] , J. Husák [-] , T. Nguyen [-] , M. Hájek [-] , Z. Špimr [-] , M. Kučera [-] (83. B. Amauwah [-] ) , O. Jelínek [-] , L. Vondruška [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 80. J. Vávra - 37. L. Vondruška , 80. J. Kučera .
Hráči zápasu: A. Kyncl , T. Pichner - M. Kučera , M. Červený , M. Hájek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - POLÍVKA Zdeněk, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 08:32
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Senomaty se potřebují chytit dobrým výsledkem. Snaží se hrát hezký fotbal a díky soupeři ze Šamotky by mohlo jít o velmi hezké utkání s rychlým fotbalem nahoru dolů. V utkání by mohlo padnout vícero branek. Předpovídám remízu 3:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů