Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice hrála hodinu proti deseti Ohnivcům, kteří se nedali


Branky


14

V roli favorita vstupovalo Městečko do posledního podzimního zápasu na svém hřišti, kde přivítalo Jesenici. Hrací plocha v Ohnivec aréně byla podmáčená a na kombinaci po zemi to rozhodně nevypadalo. Po brzkém vedení domácích přišla červená karta a více jak hodinu museli hrát Ohnivci v deseti. Toho Jesenice ale nedokázala využít, čtyřikrát ještě inkasovala a odjížděla s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Hlavatého

Zápas moc krásy nenabídl, což bylo ovlivněné kvalitou trávníku. Nabídl ale rychlý gól, ze kterého se jako první radovali domácí. Mutínskému ve snaze odkopnout přízemní centr do vápna přeskočil míč na nerovném terénu kopačku, za jesenickým stoperem číhal snajpr Gabriel a chybu potrestal - 1:0. Právě Mutínský byl tím, kdo si to nasměroval přes polovinu hřiště středem na branku Ohnivce, před kterou byl nedovoleně zastaven Hlavatým a přišla jasná červená karta. A hned z přímého kopu mohli hosté přesilovku využít, ale Kovářovu pumelici vyrazil Abrahám.

 

Dvě minuty po vyloučení přišla další branka, ale znovu na domácí straně. Bešík při rozehrávce doslova namazal Gabrielovi, který šel sám na Flajšingra a ten proti francouzskému útočníkovi měl minimální šanci - 2:0. Jesenice držela míč, ale prozatím nedokázala obranný val soupeře překonat. A hosté mohli inkasovat do kabiny ještě jednou. Na krátko rozehraný přímý kop mířil z kopačky Šnídla do kraje na Zelenku, ten nacentroval do šestnáctky, kde na hranici malého vápna hlavičkoval jen těsně nad Urban. Po gólech zadarmo a inkasované červené kartě první poločas ovládlo Městečko.

Nevyužitá přesilovka a trest

Celý poločas měla Jesenice, aby dohnala dvougólové manko. Hosté drželi míč na svých kopačkách, ale recept na překonání velmi dobře fungující defenzivy domácích nenašli. Šnídl nezlobil na hrotu, ale stáhl se do hloubi pole, kde dirigoval a řídil hru svého týmu. Hosté postupem času více tlačili, ale zároveň otevírali zadní vrátka ve své obraně a toho dokázali využít domácí, jejichž taktika do zbytku zápasu byla zaměřena na brejkové situace. Ale z rychlého protiútoku rozhodující branka nepřišla, nýbrž ze standardky. Přímý kop do šestnáctky našel jednoho z domácího hráčů, který hlavou poslal míč do míst, kam přijel ve skluzu Čermák a překonal Flajšingra - 3:0.

 

Bylo hotovo. Čas hrál proti Jesenici, která se do závěrečného hvizdu nedokázala ani jednou prosadit. A navíc ještě dvakrát inkasovala. V 81. minutě Flajšingra neudržel přímý kop Šnídla, míč vyrazil na kopačku Čermáka a ten si připsal snadný gól - 4:0. Minutu poté korunoval pětigólové vítězství před dokopnou Gabriel, který dostal od Čermáka přihrávku na zlatém podnose a uklízel do odkryté branky - 5:0. Hosté hráli více než hodinu proti deseti, ani to ale nestačilo na bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Hrálo se na těžkém terénu, hřiště bylo podmáčené, rozbité a těžko se na něm dalo kombinovat. Chtěli jsme hrát jednoduše a soupeř na začátku zápasu pomohl, když chyboval při rozehrávce a my šli do vedení. Poté jsme dostali červenou a museli velkou část zápasu dohrát v oslabení. Po další chybě soupeře jsme přidali další gól a poločas jsme dohráli. Do druhé půle jsme chtěli hrát jednoduše, ze zajištěné obrany a na brejky. Jesenice si vytvořila platonický tlak, ale bez vyložené šance. My jsme pak z brejku přidali další góly a nakonec jsme udělali hezký výsledek, i když jsme byli v deseti. Hráli jsme týmově, odmakali jsme to v deseti na těžkém terénu a kluky musím pochválit.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Zápas pro nás špatně začal a soupeře jsme prakticky po vlastním gólu nechali jít do vedení. Městečko pak dostalo brzkou červenou kartu, ale my jsme znovu individuálně chybovali a bylo to o dva góly. Dokázali jsme si vytvořit nějaké šance, ale neproměnili jsme. Do nějaké 70. minuty jsme drželi míč, ale v poslední třetině hřiště jsme Městečko nedokázali překonat. Postupně se otevírala zadní vrátka, Městečko toho využilo a potrestalo nás dalšími góly. Drželi jsme míč a hráli proti deseti, ale byl to soupeř, který vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] (77. R. Otcovský [-] ) , Q. Gabriel [-] (86. M. Klymov [-] ) , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] (69. J. Vician [-] ) , V. Hlavatý [-] , Z. Kandler [-] (70. J. Jůna [-] ) , V. Zelenka [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , T. Heger [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] , M. Kovář [-] , P. Kotek [-] (82. J. Pavliš [-] ) , J. Kočička [-] (61. J. Pfejfer [-] ) , K. Pros [-] , P. John [-] , R. Bešík [-] , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-] (62. M. Pacourek [-] ) , V. Fiala [-]

ŽK: 74. T. Heger - 72. P. Kotek . ČK: 29. V. Hlavatý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - HAMOUZ Michael, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 08:32
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Městečko hraje tento ročník s velkou chutí, za to jesenickym to moc nejde. Domácí potvrdí své fotbalové umění a před dokopnou se naladí vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích