5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládla Lubná, Kněževes schytala bůra


Branky


3. A. Sogbo , 30. A. Sogbo , 42. A. Sogbo , 49. D. Varyš , 86. J. Mareš
10

Nedělní šlágr kola v Lubné musel bavit. Baník hrál přesně podle not kouče Týčeho a Kněževes porazil vysokým rozdílem. Poločasové vedení řídil hattrickem Sogbo a jelikož z hostujících hráčů nikdo gólově neodpověděl, měli domácí zápas krásně připravený. Ve druhém poločasu už ho jen dotáhli do vítězného konce a nadále si mohou užívat první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sogbův poločas

Lubná na nic ve sledovaném zápase nečekala a šla do rychlého vedení. Hned ve 3. minutě poslal míč za obranu z vlastní poloviny kapitán Vopat. Varyš musel zrychlit, aby na poslední chvíli stihl míč ve hřišti, což se mu podařilo. Na jeho střílený přízemní centr Lenner nedosáhl a na zadní tyči uklízel do odkryté branky Sogbo - 1:0. Vedení mohl navýšit Trejbal, který šel po vysunutí Křížem sám na Lennera, ale branku z velmi dobré pozice minul.

 

Kněževes mohla odpovědět z přímého kopu, ale specialista Vrábík rozvlnil pouze ochrannou síť za brankou Týčeho. Ve 22. minutě nastala pro hostující celek komplikace, když musel hřiště opustit brankář Lenneř a nahradit ho musel zkušenostmi ostřílený gólman Procházka.

 

Uběhla půl hodina hry a domácí hráči připravili pro svůj realizační tým a pro své diváky krásnou akci do kuchyně. Všemu předcházela ztráta míče Šefary, kterého přečetl Mareš a zatáhl míč do vápna. V šestnáctce našel pod sebou v náběhu Trejbala, který ještě vyšperkoval celou akci nahrávkou na vzdálenější tyč, kde uklízel Sogbo - 2:0. A kněževeský bek si vybral před odchodem další slabou chvilku, když ho o míč jednodušše obral Trejbal, obešel ho podél brankové čáry a servíroval na Sogba, který jen nastavil placku - 3:0.

 

 

 

 

Rychlý gól a bylo po naději

Pokud chtěla Kněževes pomýšlet alespoň na bod, musela něco změnit a především se vrátit do zápasu rychlým gólem. Nastal přesný opak. Hned ve 49. minutě se postavil k přímému kopu Varyš. Lubenský rychlík pálil po zemi na stranu hostujícího brankáře, který reagoval pozdě a míč skončil u tyče za jeho zády - 4:0. Čtvrtá inkasovaná branka Kněževes nepoložila a hosté se snažili nadále hrát fotbal. K dobrému zakončení se dostal z hranice vápna P. Čihař a Týče musel ukázat dobrý zákrok.

 

Baník kontroloval vedení a měl i další šance, které ale neproměnil. Tu největší měl čerstvý Matějka, ale Procházka vytáhl velmi dobrý zákrok! Čas plynul a bylo jasné, kdo bude brát tři body. Jasné ale nebylo konečné skóre. To upravil v samotném závěru Mareš, který si pohlídal ofsajdové postavení a sice slabým zakončením, které se sotva dokutálelo za brankovou čáru, překonal Procházku - 5:0.

 

Podívat se zatím můžete na galerii od Štefana Ferencze. Své kousky nám poskytl také David Svoboda, jehož tvorbu si můžete prohlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Díky poháru, ve kterém se mi herně Kněževes moc líbila, jsem udělal nějaké taktické věci, které kluci splnili a pak jsme mohli hrát to, co chci. Skvělý, díky moc celému mužstvu.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: V zápase, který jsme hráli v Lubné a chceš být úspěšný, tak musíš do puntíku dodržet taktické pokyny. To se bohužel nepovedlo a když přidáš tři individuální chyby, tak je výsledek takový, jaký je. Po prvním poločase za stavu 3:0 pro domácí jsem nabádal kluky, ať si druhý poločas užijí a zahrají si. A můžu říci, že ač domácí herně polevili, tak já viděl ve hře svého týmu prvky, kterými se chceme prezentovat.



Sestavy


TJ Baník Lubná
V. Týče [-] - L. Kříž [-] (64. L. Klik [-] ) , A. Sogbo [-] , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , A. Trejbal [-] (76. T. Matějka [-] ) , D. Vopat [-] , J. Mareš [-] , M. Polák [-] (58. P. Košťál [-] ) , R. Henzély [-] , P. Kollár [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] (22. P. Procházka [-] ) - T. Růžička [-] (60. J. Plaček [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] (46. T. Kejla [-] ) , R. Čihař [-] (53. J. Žemlička [-] ) , J. Kříž [-] (53. D. Mašík [-] ) , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 76. D. Varyš - 73. L. Fiška .
Hráči zápasu: M. Polák , A. Sogbo , V. Týče - L. Fiška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BLOKEŠ Ondřej, BROUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Melč
Tip experta: remíza

Šlágr kola dvou vedoucích mužstev v soutěži. Myslím si, že zápas rozhodne první branka. Skórující tým bude mít ohromnou výhodu. Bude to tuhý boj až do konce. Vítěze je těžké určit, proto tipnu remízu.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:27
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:38

Tip: výhra domácích