2:1
(1:0)
76. L. Hekl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov začal pozdě, jesenické vítězství zachránilo břevno


Branky


18. D. Jeníček , 55. V. Fiala - 76. L. Hekl
14

Pavlíkov chtěl navázat na vítězství z domácího prostředí v Jesenici. Proti ale stál zkušený celek, který vsadil na jednoduchost a to se vyplatilo. Domácí šli do dvougólového vedení, které hosté dotahovali, ale na bod těsně nedosáhli. A to díky dobře postavené brance, které mohl brankář Petr Flajšingr po utkání děkovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráč kola zařídil vedení

Do zápasu vstoupila lépe Jesenice, která hrála jednoduše a nic si nekomplikovala. Naopak Pavlíkovu trvalo, než se do utkání dostal. Absenci kapitána Adama Maška vyřešili hosté nasazením Kalaše, který si ale obnovil zranění a ve 25. minutě musel hřiště opustit. To už ale domácí vedli, když vyraženou střelu Prose doklepával do sítě hráč minulého kola Jeníček - 1:0. Domácí si těsné vedení hlídali, drželi míč na svých kopačkách a svého soupeře nepustili do žádné větší šance.

Břevno zachránilo tři body

Pokud chtěl Pavlíkov bodovat, musel něco změnit a především se vrátit do zápasu gólem. Stal se ale přesný opak a hosté znovu inkasovali. Slabší chvilku si vybral brankář Pešek, který na malém vápně vymýšlel přihrávku a našel na úrovni penalty V. Fialu, který po pár minutách pobytu na hřišti vsítil jednoduchý gól - 2:0.

 

Hosté si i přes další inkasovaný gól dokázali vytvořit tlak a Jesenice musela odolávat útočné aktivitě svého soupeře. Ten se dočkal kontaktní branky v 76. minutě po hezké individuální akci O. Polcara, který předložil před prázdnou branku Heklovi - 2:1. Času zbývalo stále dost, ale hostujícímu celku utíkal rychleji, než by potřeboval. I tak byl Pavlíkov velmi blízko vyrovnání, ale v nastavení skončila hlavička jednoho z hostujících hráčů po rohovém kopu na břevně a o vítězi bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Jaroslav Mutínský, obránce: Čekal nás kvalitní soupeř z Pavlíkova. Do zápasu jsme vstoupili lépe, dali jsme vedoucí branku a soupeře jsme do ničeho v prvním poločase nepustili. Druhý poločas se ale soupeř zvedl a tlačil nás, i tak jsme ale dokázali navýšit vedení. Pavlíkov ale pokračoval, měl nadále převahu a snížil. Tlak soupeře neustále pokračoval a v posledních vteřinách nás dokonce zachránila branková konstrukce.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát, ale od začátku se nám nedařilo. Hráli jsme hrozně pomalu a přizpůsobili se soupeři. Jesenice hrála jednoduše a vyplatilo se jí to.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - J. Pfejfer [-] , D. Jeníček [-] , M. Kovář [-] (52. V. Fiala [-] ) , M. Pacourek [-] (86. J. Drahoňovský [-] ) , K. Pros [-] , P. Kotek [-] , R. Bešík [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] (67. P. Šťastný [-] ) , V. Bouda [-]

SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] (62. T. Macák [-] ) , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] (25. O. Kraus [-] ) , L. Hupka [-] , L. Polcar [-] , A. Bureš [-] , V. Hornof [-] (72. L. Hekl [-] ) , J. Erben [-] (46. D. Hlaváček [-] ) , J. Jiřík [-]

ŽK: 55. J. John , 70. P. Šťastný .
Hráči zápasu: J. Pfejfer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - STROUHAL Jiří, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:18
Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Výkony Pavlíkova se každým kolem zlepšují, což potvrdil skvělý obrat proti Zavidovu. Naopak domácí žehrali na absenci několika hráčů, čímž naposledy přišli o body. Vyrovnané utkání na rozlehlé pláni nakonec bude šťastnější pro hosty.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:23
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 14:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:52
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích